Körfez’de meşaleler geceyi aydınlattı

30 Ekim 2023 08:47
Körfez’de Cumhuriyet Bayramı ve 100. Yıl coşkusu gün boyu düzenlenen etkinliklerle devam etti. Akşam ise coşku dolu kalabalığın yer aldığı meşaleli yürüyüş ve havai fişek gösterileri geceyi aydınlattı

Körfez’de meşaleler geceyi aydınlattı

Körfez’de Cumhuriyet Bayramı ve 100. Yıl coşkusu gün boyu düzenlenen etkinliklerle devam etti. Körfez Belediyesi tarafından düzenlenen Cumhuriyet Yürüyüşü ise büyük bir coşku ile gerçekleştirildi. Yürüyüşe Körfez Kaymakamı Uğur Kalkar, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, AK Parti İlçe Başkanı Nurettin Okutan, MHP İlçe Başkanı Doğan Bekiroğlu, siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

BÜYÜK COŞKU VARDI

Marşlar ve şarkılar eşliğinde toplanan kalabalık, Mimar Sinan Mahallesi’nde Mehmet Akif Ersoy Caddesi boyunca Belediye Hizmet Binası önündeki alana kadar yürüdü. Meşaleler ve Türk bayrakları ile coşku içerisinde gerçekleştirilen yürüyüş sırasında vatandaşlar da evlerinin balkonlarından alkışlarla kalabalığa tempo tutarken, çok güzel görüntüler oluştu.

 

HAVAİ FİŞEK GÖSTERİSİ

Gecenin finalinde ise Körfez adeta aydınlandı. Belediye hizmet binası önündeki otopark alanında toplanan kalabalık, adeta Körfez’i aydınlatan havai fişek gösterisi ile büyülendi. Körfez’in her noktasında görünen gösteri sonrasında program tamamlanırken, Başkan Söğüt vatandaşlarla sohbet etti. Etkinliklerden dolayı da vatandaşlar Başkan Şener Söğüt’e teşekkür etti.

 

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X