OKUR İZMİT'TE TUTUŞ İÇİN SEFERBERLİK İLAN ETTİ

20 Şubat 2024 23:51
Milliyetçi Hareket Partisi İzmit İlçe Başkanı Kemal Okur sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşmla seferberlik ilan etti.

Tüm partiler, Belediye Başkan Adayları ile birlikte 12 ilçede bütün meclis üyesi aday listelerini Yüksek Seçim Kurulu’na teslim etti. Kesinleşen adaylar Cumhur ittifakında memnuniyetle karşılandı. İzmit'te Cumhur İttifakı bu akşam meclis üyesi adayları ile bir araya geldi. Gerçekleşen program sonrası sosyal medya hesabı üzerinden paylaşım yapan Milliyetçi Hareket Partisi İzmit İlçe Başkanı Kemal Okur, Cumhur ittifakı adayı Muharrem Tutuş'u Belediye Başkanı yapmak için seferberlik ilan ettiğini duyurdu.

 

CUMHUR İTTİFAKINA EN GÜÇLÜ DESTEK İZMİTTEN GELECEK

Okur'un paylaşımı şu şekilde : "Bugün itibari ile İzmit Belediyesi Meclis üyesi Adaylarımız netlik kazanmıştır. Tebrik eder başarılarının devamını dilerim. Milliyetçi Hareket Partisi İzmit İlçe teşkilatı olarak bütün gayretimiz Cumhur İttifakının Mutlak zaferi için canla başla çalışmaktır. Her zaman dediğimiz gibi İzmit bizim sevdamız ve bizim sevdamızın kaybedeceği bir beş yılı daha yoktur. 31 Mart'ta hiç şüphesiz Cumhur İttifakına en güçlü destek İzmitten gelecektir. Sevdamız,davamız,kavgamız bir ve Allahın izni ile Zaferimizde bir olacak. Milliyetçi hareket partisi Olarak Camiamıza Çağrımdır,Cumhur ittifakı Belediye Başkan adayımız sayın Muharrem TUTUŞ’u İzmit Belediye Başkanı yapmak için Seferberlik İlan ediyor çalışmalarınızda başarılar diliyorum. SEFER BİZDEN,ZAFER ALLAH’TAN."

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X