PARTİ İÇİ DİDİŞMELER BAŞLADI!

30 Mayıs 2023 09:06
CHP Üyesi ve Kocaeli Sanayici ve İş adamları Derneği (KOSİAD) başkanı Yalçın Ergen seçim sonrası yaptığı açıklama ile istifa ettiğini duyurmuştu. O açıklamaya CHP Kocaeli eski İl Başkanı Cengiz Sarıbay tepki gösterdi.

Atatürk’ün partisinin 3-5 kişinin arka bahçesine dönüştüğünü ve CHP’nin diktatör yönetimini kabul etmediğini söyleyerek istifa ettiğini duyuran CHP Üyesi ve Kocaeli Sanayici ve İş adamları Derneği (KOSİAD) başkanı Yalçın Ergen’e tepki geldi. Seçim sonrası sadece ittifakta değil parti içinde de çatırdamalar başladı. CHP Kocaeli eski İl Başkanı Cengiz Sarıbay, o açıklamaya yaptığı yorum ile “Bence susmalısın” dedi.

EN SON SİZİN KONUŞMANIZ GEREKİR

Sarıbay;"En son sizin konuşmanız gerekir Yalçın Kardeşim.2 defa gel il Kurulunda görev al dedim.İşim var para kazanacağım dedin.Düz üyeyim diyorsun.Şimdi istifa kolaycılık.Meclis üyesi olmanı istedim kabul etmedin.Bence susmalısın.Elini taşın altına koymayanlar,parti için çalışanların pozitif enerjisini almasın.Paylaşımlarımıza dikkat edelim.Ne söylediğin değil ne zaman söylediğin önemli.Seni sevgiyle öpüyorum.

"ELEŞTİRİYE AÇIK OLMAK GEREKLİ"

Yalçın Ergen;" aslında çok net ifade ettiğimi düşünüyorum ama tekrar yazayım sevgili abim. Ben siyaset yapmak istemeyen düz bir üyeyim. Sadece Türkiye ile ilgili hayallerim var. Bu hayale en yakın gördüğüm parti olarak gördüğüm CHP’nin benim fikirlerime hiç ihtiyacı olmadığını ve iktidar istemediğini düşünüyorum. Beni önemseyip tekliflerin için tekrar teşekkür ediyorum. Ancak benim seçtiğim yol siyasetin şu anki kirli ilişkileri içinde olmak değil. O zaman da söylediğim gibi aileme vakit ayırıp mesleğimle ilgili güzel şeyler yapmak. Eleştiri demokrasinin en temel taşlarından birisi. Biraz daha eleştiriye açık olmak gerektiğini düşünüyorum. 

 

 

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X