İYİ PARTİ KARIŞTI! "TÜM AKRABALARIM PARTİNİZDEN İSTİFA ETTİ, AYIPLARINIZ SİZDE KALSIN"

04 Ağustos 2023 10:55
İYİ Parti Kocaeli milletvekili aday adayı ve İl Kadın Kolları Politikaları Başkanı Pelin Dönge, "Madem sessizce istifayı kabul etmiyorsunuz,o zaman ben de buradan yazayım ki kesin bundan da haberiniz yoktur; Atahan hariç ailemin geri kalanı ve tüm akrabalarım uzun bir süre önce partinizden istifa etmiştir.Ve sayenizde artık hiç bir Dönge'nin de üyeliği kalmamıştır."

İYİ Parti Kocaeli İl Başkanlığından yapılan açıklama ile Pelin Dönge’nin  oğlu Atahan Dönge’nin Uzun bir süredir yönetim kurulu toplantılarına gelmediği gerekçesi ile yöneticiliği düşürüldüğü ifade edilmişti. Dönge o açıklamaya sert çıktı.  Dönge açıklamasıda şu ifadelere yer verdi “Uzunca yıllar ortak mesai harcadığım, birlikte yol yürüdüğüm arkadaşlar, gazetelere yazı göndererek beni ve oğlumu haber yapmayı uygun görmüşler. Bu kadar mı habere muhtaçtınız? Hem de bunu basına iletmekten sorumlu arkadaşımız ile aynı zamanda tüm ticari ve özel faaliyetlerimizin sigortacısı olması hasebiyle rutin görüşmelerimiz devam etmesine rağmen...

BU BİR İNSANİ KÜLTÜR MESELESİ

Biz aile olarak,yollarımız siyasi olarak ayrılsa da geçmişte birlikte yol yürüdüğümüz arkadaşlar ile aynı şehirde yaşamanın gereği birbirimizin cenazesine,düğününe,üzüntüsüne,sevincine ortak olma durumunu hiç gözardı etmedik ve hep öyle davrandık. Siyaset biter dostluk bakidir dedik. Ama tabi kabul ediyorum bu bir insani kültür meselesi. Olmayınca olmuyor..

SAYENİZDE ARTIK HİÇ BİR DÖNGE'NİN DE ÜYELİĞİ KALMAMIŞTIR

Madem sessizce istifayı kabul etmiyorsunuz,o zaman ben de buradan yazayım ki kesin bundan da haberiniz yoktur; Atahan hariç ailemin geri kalanı ve tüm akrabalarım uzun bir süre önce partinizden istifa etmiştir.Ve sayenizde artık hiç bir Dönge'nin de üyeliği kalmamıştır.
Siyasi sıfatı sadece seçmen olan bir aileyi gereksiz haber yaptırarak da elinize geçmeyecek tek şey de sanırım oylarıdır. O yüzden bu parlak siyasi zekanızdan ötürü de sizi ayrıca tebrik ederim.

AYIPLARINIZ SİZDE KALSIN

Ama tabi bir partinin varlığı ve oturulan makamların tek amacı halktan alınacak oylardır diye düşünerek söylüyorum bunları, sizin için başkaysa onu da bilemem...
Bugün geçmişte aldığımız tüm siyasi ayrılık kararlarından bir kez daha memnun olduk. O yüzden ayıplarınız sizde kalsın...Hep saklarsınız..”

 

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X