CHP'Lİ YURDAGÜL'DEN ÖZTRAK ÇIKIŞI! “BIRAK SARAYI NE ZAMAN SİYASETTEN EMEKLİ OLUP TEKİRDAĞ'A KÖYÜNE DÖNECEKSİN ONUN CEVABINI VER!”

20 Temmuz 2023 16:11
CHP Kocaeli eski Milletvekili Bekir Yurdagül CHP’li isimleri adeta bombalıyor. Yurdagül son yaptığı paylaşımla CHP Sözcüsü Faik Öztrak’a seslenerek”Ne zaman siyasetten emekli olup köyüne döneceksin” dedi.

Seçim sonrası CHP’de sular durulmuyor. Kılıçdaroğlu’nun istifasının istendiği ve değişimin açıkça konuşulduğu şu günlerde CHP’li isimler de yaptıkları açıklamalar ile isyan etmeye devam ediyor. O isimlerden birisi de CHP Kocaeli eski Milletvekili Bekir Yurdagül. Sık sık yaptığı paylaşımlarla CHP’li isimleri ve CHP içerisindeki yönetim şeklini eleştiren Yurdagül bu kez de CHP Sözcüsü Faik Öztrak’a seslenerek” Ey Faik Öztrak, sen bırak sarayın uçak ve arabalarıyla uğraşmayı da ne zaman siyasetten emekli olup Tekirdağ'a köyüne döneceksin onun cevabını ver!” dedi.

“ROL KESMEYE DEVAM EDİYORSUNUZ”

Yurdagül açıklamasının devamında şu ifadelere yer verdi “Sen ve senin gibi siyaseti meslek edinmiş profesyoneller o koltukları işgal etmeye devam ettiği müddetçe, sarayın uçak filosu da lüküs araba garajı da dudak uçuklatmaya son sürat devam edecek, hiç şüphen olmasın!
Gerçi siz bunu çok iyi biliyorsunuz da, rol kesmeye devam ediyorsunuz, neyse!”

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X