CUMHURBAŞKANINI ÖVDÜĞÜ İÇİN İŞTEN ÇIKARTILMIŞTI DAVAYI KAZANDI GERİ DÖNÜYOR!

16 Mayıs 2023 16:39
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı övdüğü gerekçesi ile işten atılan İzmit Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü çalışanı görevli İsmail Özkol açtığı davayı kazandı.

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, seçimi kazanmasının hemen ardından  ilk icraat olarak belediyede görev yapan bazı personelleri işten çıkartmıştı. Haksız yere birçok kişiyi işinden eden Hürriyet’e o dönem tepkiler çoğalmış ve işçiler ile davalık olmuştu. Açılan davalarda sonuçlar çıkmaya devam ediyor.

DAVAYI KAZANDI

Belediyeden çıkartılan isimlerden birisi de İzmit Belediyesi’nde Temizlik işleri Müdürlüğünde görevli olan ve Cumhurbaşkanını övdüğü gerekçesi ile işten çıkartılan İsmail Özkol’du. Yaşanan olay sonrası belediye ile davalık olan Özkol o davayı kazandı. Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklama ile İzmit Belediyesi’ne geri dönüş kazandığını söyledi.

 GERİ DÖNECEK

Özkol şu ifadelere yer verdi. “RABBİME ŞÜKÜRLER OLSUN,İLAHİ ADALET TECELLİ ETTİ YERİNİ BULDU.AVUKATIM AV.ALİ GÜNEY VE DİĞER AVUKAT ÇALIŞMA ARKADAŞLARINA AV.MERVE BADUR,AV.BURCU MAGAT.ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM.İZMİT BELEDİYESİNDEN İFTİRA ATILARAK VE HAKSIZ YERE İZMİT BELEDİYESİ BAŞKANI AV,FATMA HÜRRİYET KAPTAN TARAFINDAN İŞTEN ÇIKARTILDIM.AİLEM VE ÇOCUKLARIM MAĞDUR EDİLDİM.TÜM MAHKEMELERİMİ KAZANDIM.BERAT ETTİM BUGÜN OLAN MAHKEMEM İŞ MAHKEMESİ İZMİT BELEDİYESİNE GERİYE DÖNÜŞ KAZANDIM.ÇOK ŞÜKÜR.”

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X