Başkan Özlü: Önümüzdeki Dönem de Spora ve Gençlere Desteğimiz Artarak Sürecek

08 Eylül 2023 10:38
Başiskele’deki amatör spor kulüplerine ve sporculara her zaman maddi ve manevi destekte bulunan Başiskele Belediyesi, kentte spor faaliyetlerini sürdüren 10 amatör spor kulübüne malzeme desteğinde bulundu.

Başiskele’de spora ve sporculara büyük değer veren, her zaman maddi ve manevi destek sağlayan Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, ilçede sportif başarıların artması için sporcuların antrenmanlarda ve müsabakalarda kullanabilecekleri her türlü sportif malzeme desteği sağladı.

 

Başiskele Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü koordinesinde Barbaros Semt Meydanı’nda “Amatör Spor Kulüplerine Malzeme Dağıtım Töreni” yapıldı. Törene AK Parti Kocaeli Milletvekili Veysel Tipioğlu, Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, AK Parti Başiskele İlçe Başkanı Mustafa Koral ve yönetimi, MHP Başiskele İlçe Başkanı Şahin Kaya ve yönetimi, belediye meclis üyeleri, muhtarlar, ilçede faaliyetlerini sürdüren 10 spor kulübünün başkanları, yöneticileri, teknik ekipleri ve sporcuları katıldı.

 

BAŞKAN ÖZLÜ: GENÇLİĞİMİZİN İHYASIYLA KENTİMİZİN GELECEĞİNİ DE İNŞA EDİYORUZ

 

Programda konuşan Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, sporun ve sporcunun her zaman destekçisi olduklarını vurgulayarak, “Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Kulübü Yönetim Kurulu Üyeliği görevi yapmış biri olarak amatör spor kulüplerinin nasıl çalıştığını, ne tür zorluklarla karşılaştığını ve nasıl gönüllülük bilinciyle fedakâr bir çaba ve emek verdiklerini iyi biliriz. Bizler Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın da dediği gibi geleceğin gençlerin ellerinde yükseleceğine inanıyor ve gayretimizi, çalışmalarımızı bu yönde arttırarak devam ediyoruz. Çünkü biz şehrimizi inşa ederken gençliğin de ihya edilmesine inanıyoruz. Dolayısıyla bu çalışmalarımız önümüzdeki dönemde de artarak devam edecek.” diye konuştu.

 

"4 YILDA 15 BİN ÇOCUĞUMUZU SPOR OKULLARINDAN FAYDALANDI"

 

Başkan Özlü, “Amatör spor kulüpleri gençlik çalışmalarında bizim için önemli bir paydaşımız ve partnerimiz. Bizler bu güzel işleri yaparken millete borcumuzu hizmet etme görevimizi layıkıyla yapmaya büyük gayret gösteriyoruz.  Mesai arkadaşlarımızla beraber tüm kulüplerimiz, kulüp başkanlarımız, yöneticilerimiz, Başiskele gençliğine hizmet etmek için çalışıyoruz. Hep birlikte güzel işler yapıyoruz. Bizim spor okullarımızda yaklaşık 4 yılda 15 binin üzerinde çocuğumuz, kardeşimiz, evladımız, farklı farklı amatör branşlarda eğitimler aldılar. Ben burda gördüm ki velilerimiz onların arkasında olmasa, onları desteklemese bu çocukların birçoğu bu eğitimlerden, bu spor faaliyetlerinden istifade edemezdi. Onun için ben velilerimize ayrıca çok teşekkür ediyorum. Başiskele'mizin sportif başarısında emeği geçen herkese çok teşekkür ediyor, tüm kulüplerimize başarılar diliyorum." ifadelerini kullandı.

 

KASKF BAŞKANI MURAT AYDIN’DAN BAŞKAN ÖZLÜ'YE TEŞEKKÜR

 

Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Murat Aydın ise kürsüde yaptığı konuşmada, Sporun başkenti Kocaeli, her ilçesiyle, spor faaliyetleriyle, organizasyonlarıyla en üst düzeyde halkımıza, gençlerimize hizmet ediyor. Başiskele ilçemizde özellikle son dönemlerde Yasin Başkanımızla birlikte hem tesisleşmede hem kulüplerimizin çoğalmasında genç takımlarımızın, gençlerin çoğalmasıyla birlikte spora üst düzey destek veriliyor. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Evlatlarını, çocuklarını başta belediye başkanımızın nezdinde spor kulüplerimize güvenerek gönderen velilere de çok teşekkür ediyorum." dedi.

 

10 SPOR KULÜBÜ YENİ MALZEMELERİNİ TESLİM ALDI

 

Konuşmaların ardından Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, Başiskele'de sportif faaliyetlerini sürdüren Kullar 1975 Spor, Yuvacık Spor, Başiskele Doğantepe Spor, Başiskele Damlar Spor, Kullar Spor, Anadolu 1071 Spor, Başiskele Birlik Spor, Başiskele Yeniköy Spor, Bahçecik Spor ve Başiskele Belediye Spor kulüplerine sporcuların antrenmanlarda ve müsabakalarda kullanabilecekleri malzemelerden oluşan hediye kolilerini kulüplere takdim etti.

 

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X