“Ne kimsenin rakibi, ne de birileriyle yarış halindeyiz.”

07 Aralık 2023 08:58
AK Parti İzmit Belediyesi aday adayı Muharrem Tutuş, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla göndermede bulundu.

İlçe başkanlığı görevinden istifa ederek aylar öncesinden çalışmalarına başlayan Muharrem Tutuş geçtiğimiz günlerde muhteşem bir kalabalık ile aday adaylık başvurusunu yapmıştı. Başvurusunu yapmasının ardından hızlıca saha programlarına başlayan Tutuş, tüm İzmit’i kucaklayan ziyaretler gerçekleştirmeye devam ediyor.

ORTAMI YUMUŞATAN PAYLAŞIM

Kocaeli'de seçimlerin en hareketli geçeceği tahmin edilen İzmit'te AK Parti herkesin mutabık olduğu bir isimi aday olarak belirlemek için çok sıkı çalışıyor. Günlerdir kamuoyunda aday adayı olan 3 ismin dışında da isimler dolaşıyor. Haliyle oluşan rekabet ortamı da kızışıyor. Tam da bu ortamda Tutuş ‘tan sosyal medya hesabı üzerinden yumuşatıcı bir paylaşım geldi.Tutuş göndermeli yaptığı  paylaşımında:  “ Ne kimsenin rakibi, ne de birileriyle yarış halindeyiz. Kimin ne düşündüğüne bakmadan, herkesin güzel şeyler düşlediği #Yenibirİzmit hayalimiz var” ifadeleri yer aldı.Tutuş'un yaptığı paylaşım sonrası takipçilerinden destek yorumları yağdı.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X