Başkan Özlü Sahadaki Çalışmaları Tek Tek İnceledi

02 Ağustos 2023 07:50
Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, ilçe genelinde devam eden sahadaki çalışmaları bizzat yerinde denetlemek ve vatandaşların yaşam kalitesini artırmak amacıyla saha ziyaretlerine devam ediyor.

Kente büyük değer katacak projelerin yapım aşamasını başından sonuna kadar yerinde takip eden, kent genelindeki alt yapı ve üst yapı, çevre düzenleme çalışmaları gibi önemli projeleri yerinde inceleyen Başkan Özlü, teknik ekibinden çalışmalar hakkında bilgi alıyor.

 

TÜRKİYE YÜZYILI GENÇLİK MERKEZİ’NİN ÇEVRE DÜZENLEMESİ

 

Kocaeli’nin en büyük ve donanımlı gençlik merkezini yakın zamanda Başiskele’ye kazandırmaya hazırlanan Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, Türkiye Yüzyılı’nda genç kardeşlerine armağan edeceği Türkiye Yüzyılı Gençlik Merkezi’ndeki çalışmaları ve çevre düzenlemesini yerinde inceledi. Gelecek neslin birçok ihtiyacına büyük ölçüde cevap verecek çağın gereklerine uygun olarak tam gençlere göre tasarlanan gençlik merkezindeki çalışmalarda sona gelinirken çevre düzenlemesi çalışmaları da devam ediyor.

 

YUVACIK KÜLTÜR MERKEZİ’nde çalışmalar hızla sürüyor

 

Kocaeli’nin yükselen değeri olmaya devam eden Başiskele’de Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin de desteğiyle Fatih Mahallesi Hoca Ahmet Yesevi Caddesi üzerinde Başiskele'nin yemyeşil doğasıyla iç içe bir yerde yapımı devam eden Yuvacık Kültür Merkezi’nde çalışmalar hızla sürüyor. Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü,    kentin yeni sosyal ve yaşam merkezindeki çalışmaları adım adım takip ederek teknik ekibinden bilgiler almaya devam ediyor. 

 

VEZİRÇİFTLİĞİ MAHALLESİ’NDEKİ ÜST YAPI ÇALIŞMALARINI DA İNCELEDİ

 

İlçe genelinde ulaşım ağını ve kalitesini arttırmaya devam eden, vatandaşların talepleri doğrultusunda alt ve üst yapı çalışmalarına devam eden Başiskele Belediyesi, Vezirçiftliği Mahallesi’nde onlarca sokak ve caddeyi sıcak asfaltla kaplamaya devam ediyor. Mahalledeki üst yapı çalışmalarını yerinde takip eden Başkan Özlü, burada da yaptığı incelemede teknik ekibinden çalışmalar hakkında brifing aldı.

 

BAŞKAN ÖZLÜ: VATANDAŞLARIMIZIN MEMNUNİYETİ İÇİN CANLA BAŞLA ÇALIŞIYORUZ

Başkan Yasin Özlü incelemeler sırasında yaptığı açıklamada, "Amacımız ilçemizi daha yaşanabilir ve güzel bir kent haline getirmek. Vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını dikkate alarak, onların günlük hayatını kolaylaştıracak projeleri kentimize kazandırmak için canla başla büyük bir özveriyle çalışacağız. Bu saha ziyaretleriyle çalışmalarımızın vatandaşlarımızın memnuniyetini karşılayacak şekilde ilerlemesini sağlamaktır. Sahadaki çalışmalarımızı sık sık yaparak kentimizi hep birlikte güzel işler yapmaya devam edeceğiz." şeklinde konuştu.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X