İYİ PARTİ AİLE ŞİRKETİNE DÖNÜŞTÜ! YILDIZ'DAN O SÖZLERE SERT TEPKİ!

13 Haziran 2023 12:01
Şanbaz Yıldız İYİ Parti’den istifa ederek AK Parti’ye geçen Hasan Sami Özvarinli’nin parti içi istifalara gönderme yaparak “Bir aile şireketine dönüşen bu yapıyı terk eden kıymetli dava arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyorum” ifadelerini kullanmasına tepki gösterdi. Yıldız” Tabiricaizse yediği kaba pisleyip partimizden ayrılan, kalbinde kötülük olan ve onu içinde zapt edemeyerek dışarıya atan bir kişidir” dedi.

 

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in danışmanı Hasan Sami Özvarinli İyi Parti'nin milletvekili aday listelerine tepki göstererek AK Parti'ye geçmişti. Seçim sonrası İYİ Parti’de istifalar da peş peşe gelmeye devam ederken Özvarinli sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşımda bulunarak “İYİ Parti'den her geçen dakika yeni bir istifa haberi geliyor. Bir aile şireketine dönüşen bu yapıyı terk eden kıymetli dava arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyorum. Korkmayın ve doğruyu söyleyin. Üst aklın kontrolünde siyaset üreten, liyakatsız ekibiyle yalanlar uyduran ve başta oğlu olmak üzere ailesinin ekonomik kalkınmasını hedefleyen bir zihniyetin Türk Milletine faydası olmaz zararı olur.”  İfadelerine yer verdi.

“KALBİNDE KÖTÜLÜK OLAN BİR KİŞİDİR”

Bu sözlere Milletvekili aday adaylığı için İl başkanlığı görevini bırakan Şanbaz Yıldız’dan tepki geldi. Yıldız, Özvarinli’yi hedef aldığı açıklamalarında şu ifadelere yer verdi;“ Sayın Özvarinli ; 2019’ da belediye başkan adayı olup kaybeden, 2023’ de milletvekili aday adayı olup listeye giremeyen, kendi başarısızlığınıda partiye yıkmaya çalışan kişisel menfaatleri karşılanmadığı içinde tabiricaizse yediği kaba pisleyip partimizden ayrılan, kalbinde kötülük olan ve onu içinde zapt edemeyerek dışarıya atan bir kişidir.

“İYİ PARTİ SİZDEN KURTULDUKTAN SONRA DAHA GÜÇLÜ DEVAM EDECEK”

Genel Başkanımız ve ailesi hakkındaki asılsız iddiaları gülerek okudum ve gördüm ki katıldığı partiye ayak uydurmakta zorlanmamış ve kendine yer edinmek için bu tür siyasi ayaklarla yol izlemeye başlamış. Bu ülkede makam, mevki, koltuk peşinde koşmayan insanların da bir gün başaracağına olan inancımızla, birlik beraberlik içerisinde İYİ olmaya ve İYİ kalmaya devam edeceğiz. İyi parti sizin gibilerden kurtulduktan sonra yoluna daha güçlü adımlarla devam edecektir.”

 

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X