CAN KAYBI ARTIYOR Erdoğan, Bahçeli ve Akşener ile görüştü

06 Şubat 2023 18:53
Kahramanmaraş merkezli şiddetli iki depremin ardından 10 ilde kurtarma çalışmaları sürerken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Bu görüşmenin ardından Erdoğan,depremde iki dava arkadaşını kaybeden İYİ Parti lideri Meral Akşener ile de bir görüşme gerçekleştirdi.

Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve 10 ilde yıkıcı etkiye neden olan depremin ardından bölgede kurtarma çalışmaları sürüyor.

BAHÇELİ İLİ GÖRÜŞTÜ

Öte yandan Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Bahçeli'de depreme ilişkin bir son durum görüşmesi gerçekleştirdi.

Görüşmede, deprem sonrası bölgedeki durum ve arama kurtarma çalışmaları hakkında değerlendirmede bulunuldu.

AKŞENER İLE GÖRÜŞME

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bahçeli ile görüşmesinin ardından depremde iki çalışama arkadaşını kaybeden İYİ Parti Lideri Meral Akşener'le de bir telefon görüşmesi gerçekleşirdi.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, görüşmede, deprem sonrası bölgedeki durum ve arama kurtarma çalışmaları hakkında değerlendirmelerde bulundu.

CAN KAYBI ARTIYOR

04.17'de gerçekleşen Kahramanmaraş Pazarcık merkezli, 7,7 büyüklüğündeki deprem 1,5 dakika sürmüş, 10 ilde ölümcül yıkıma neden olmuştu. 7,7'lik depremin ardından bölgede kurtarma çalışmaları sürerken öğle saatlerinde ise 7,5 şiddetinde başka bir deprem meydana gelmişti. İki büyük depremin ardından bölgede kurtarma çalışmaları sürerken, toplam can kaybı ise 1498'e yükseldi.

 

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X