GÖREVE GELDİĞİMİZDE BU BORÇLARI ÖDEMEM!

03 Haziran 2023 12:39
Yaşar Can;” Bir eksiklik yapmışlar biz de alacak vereceği bilelim, yarın kongrede göreve geldiğimizde bu paraları ödemem. Yönetici alacakları çıkarsa benim bütçemin gerilmesini sağlarsınız. Kimin ne alacağı varsa yazsınlar.”

Ortam gerildi!

Kocaelispor’un eski personellerinden ve kulüp delegelerinden İlker Uzel mali genel kurulda söz aldı ve gelir gider kalemleriyle ilgili konuşma yaptı. Tabloda bir sorun olduğu yönündeki düşüncesini dile getiren Uzel’e, Engin Koyun “Benden aldığın parayı da söyle” deyince ortam gerildi. Üyeler hazırlanan kitapçığın amatörce yapıldığını beyan etti. Uzel de Engin Koyun’a “Ben hak ettim ve ücretimi aldım” dedi.

YÖNETİCİNİN ALACAKLARI NE KADAR

Çalışanlardan, dış ilişkiler sorumlusu Abdurrahman Başkır kürsüye çıktı ve maddi ve tarih ile ilgili bir hata yapıldığını kabul ettiklerini ve bu konuda özeleştiri yaptıklarını ifade etti. Başkır gereken düzeltmeyi kongre üyelerine yaptı. Öte yandan bazı üyeler yönetici alacaklarının ne kadar olduğunu sordu, Başkır ise bu konuda malumatı olmadığını, gerekli olan bilginin muhasebe kayıtlarında olduğunu dile getirdi. Üyeler ise mali genel kurulda ikna olmak istediklerini yinelediler. Bu konu da kısa süreli bir tartışma ortamı doğurdu.

BU PARALARI ÖDEMEM

Yaşar Can;” Engin başkanın iyi niyetini biliyorum ama yönetsel ekibi bu işleri bilmiyor. Borç ödenir ama bankadan borç alarak ödenir.
20 trilyon dediğiniz borcu şahıslarla birleştirip 30 derseniz sorun yok. Bu size çalışanlarınızın yaptığı komplo demiyorum ama eksikliktir. imra edene kadar bu söylensin bu işi bitirelim. Bir eksiklik yapmışlar biz de alacak vereceği bilelim, yarın kongrede göreve geldiğimizde bu paraları ödemem. Yönetici alacakları çıkarsa benim bütçemin gerilmesini sağlarsınız. Kimin ne alacağı varsa yazsınlar.
Geçtiğimiz sezondan 20 milyon 750 bin lira kalmış. İkisini topladığımız 90 milyon devretti.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X