Başkan Büyükakın, Balkan İftarında Soydaşlarla buluştu

24 Mart 2024 08:36
Başkan Büyükakın, Kocaeli Balkan Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği, Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği İzmit Şubesi ve Rumeli Balkan derneklerinin katkılarıyla düzenlenen iftar programına katıldı

başından Türkçe kursu alın. Ve seneye bir araya geldiÄŸimizde tercüme etmeye gerek duymayalım. Ben buradan ÅŸimdi gerekli hazırlıkların yapılması için talimatımı veriyorum. Tekrar hoÅŸgeldiniz. Kısa süre sonra bayram geliyor, bayramınızı ÅŸimdiden tebrik ediyorum” dedi.

 

“SOYDAÅžLARIMIZLA BAÄžLARIMIZI GÜÇLENDÄ°RMELÄ°YÄ°Z”

Ä°ftar programında konuÅŸan Kocaeli Balkan Türkleri Kültür ve Dayanışma DerneÄŸi BaÅŸkanı Åžükrü Ar, “Balkanlardaki soydaÅŸlarımızın maddi ve manevi olarak güçlü olması için onlarla baÄŸlarımızı güçlendirmeliyiz. Bu konuda baÅŸta BüyükÅŸehir Belediyemiz ve diÄŸer devlet kurumlarımızın önemli destekleri ile son yıllarda birçok proje yaptık. Daha kapsamlı ve sürdürülebilir projeler içinde elimizden gelen gayreti göstereceÄŸiz. Tahir BaÅŸkanımızın her zaman vurguladığı gibi ‘Balkanlar’da Türk Beklenendir’ sözünü kalbimizin en derinlerine anlamlandırmalı, sahiplenmeli ve hakkını vermeliyiz. Bu duygu ve düÅŸünceler ile her zaman yanımızda olan soydaÅŸlarımızı burada ağırlayan, Balkan Türklerine desteÄŸini hiçbir zaman esirgemeyen BüyükÅŸehir Belediye BaÅŸkanımız Tahir Büyükakın ve eÅŸi Figen Büyükakın’a, bu organizasyonda emeÄŸi geçen herkese camiam adına sonsuz teÅŸekkürlerimi sunuyorum” ÅŸeklinde konuÅŸtu.

YAZARIN DÄ°ÄžER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteÅŸ
Kocaeli Beyaz EÅŸya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X