Başkan Sezer gece gündüz sahada

11 Mart 2024 12:48
Gölcük Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Gölcük Belediye Başkanı Adayı Ali Yıldırım Sezer, sabahın erken saatlerinde başladığı ziyaretlerini, gece saatlerine kadar aralıksız sürdürüyor.

Gölcük Belediye BaÅŸkanı ve Cumhur Ä°ttifakı Gölcük Belediye BaÅŸkan Adayı Ali Yıldırım Sezer, vatandaşın ve sivil toplum kuruluÅŸlarının talebini, sorununu bizzat kendilerinden dinlemek amacıyla sabahın erken saatlerinde baÅŸlattığı ziyaretlerine gece yarılarına kadar devam durmadan devam ediyor. BaÅŸkan Sezer son ziyaretler kapsamında Gölcük’te görev yapan kadın din görevlileri, SÄ°ME-SEN Kocaeli Åžubesi, ÇavuÅŸlu Köyü DerneÄŸi üyeleri ile bir araya gelerek ev ziyaretlerinde de hemÅŸehrileri ile hasbihal etti.

 

İŞİMÄ°Z GÖLCÜK İŞİMÄ°Z HÄ°ZMET

Yerel seçimler için hemÅŸehrilerinden destek isteyen BaÅŸkan Sezer, “Bizim iÅŸimiz Gölcük için hizmet üretmek. Bizim iÅŸimiz hemÅŸerilerimizin taleplerini yere getirmek. Bunun için bir günümüzü bile boÅŸ geçirmeden çalışmaya devam edeceÄŸiz” dedi.

 

SANDIKTA BÄ°RÄ°NCÄ° OLACAÄžIZ

Gölcüklülerin coÅŸkusunu gördükçe yorulmadan çalışmaya devam ettiklerini ifade eden Sezer, “Her gittiÄŸimiz yerde bizleri coÅŸkuyla karşılayan hemÅŸehrilerimizi gördükçe diyoruz ki, ‘Ä°nÅŸallah 31 Mart seçimlerinde Gölcük, Cumhur Ä°ttifakı’na vereceÄŸi destekle sandıkta rekor kırarak Körfez’in 1.’si olacak” diye konuÅŸtu.

YAZARIN DÄ°ÄžER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteÅŸ
Kocaeli Beyaz EÅŸya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X