Büyükakın, Kandil Gecesini Personelleriyle Geçirdi

18 Şubat 2023 00:23
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Hatay’da depremzedeler için yaptıkları hastane çalışmasında görev alan ve gece saatlerine kadar çalışmalarına devam eden personellerini ziyaret ederek, kandillerin kutladı.

 


Afet bölgelerinde depremzedelerin yaralarını sarmak için yoğun bir şekilde çalışan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Hatay’da depremzedeler için yapılan hastane çalışmasında görev alan personellerini ziyaret etti. Gece geç saatlere kadar sahada çalışan personellerinin Kandilini kutlayan Başkan Büyükakın, “bu geceleri acı içerisinde milletçe yas içerisinde geçiriyoruz inşallah bu yaraları hızlı bir şekilde saracağız güzel günlere hep birlikte varacağız” dedi.
‘GECE GÜNDÜZ DEMEDEN ÇALIŞIYORLAR'
Büyükakın açıklamasında, “Tüm İslam aleminin kandilini tebrik ediyorum Insanlığa hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Böyle kutlu bir gecede kardeşlerimiz burada ailelerinden ayrı Bir şekilde afete maruz Kalmış kardeşlerinin yardımına koştular ve burada inanılmaz emek veriyorlar. Akşam saatlerinde de çalışmaya devam ediyorlar. Burası hastane yapacağımız alan 54 yataklı bir hastaneyi yapmak üzere insanların yarasına bir an önce merhem olmak üzere gece gündüz demeden çalışıyorlar. Ben her birine yürekten teşekkür ediyorum” dedi.
‘YARALARI SARACAĞIZ”
Dayanışma mesajı veren Başkan Büyükakın, “Biz burada kandilleştik. Her birinin ailesinin, Milletimizin kandil gecesini tebrik ediyorum bu geceleri acı içerisinde milletçe yas içerisinde geçiriyoruz inşallah bu yaraları hızlı bir şekilde saracağız güzel günlere hep birlikte varacağız sağlık sıhhat içinde tüm milletimizin güzel günlere kavuşmasını Sağlayacağız. Önemli olan birlik ve beraberlik içerisinde olmamız yüreklerin birlikte atıyor olması burada onu bir kez daha görüyoruz Allah bir daha bu acıları yaşatmasın” dedi.

 

 

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X