Katırcıoğlu, “Çözüm adresi yine AK Parti’dir”

19 Nisan 2023 11:05
AK Parti Kocaeli Milletvekili ve 28. Dönem Milletvekili Adayı Radiye Sezer Katırcıoğlu Dilovası’nda vatandaşlarla sohbet etti. Katırcıoğlu, “AK Parti 21 yıldır bu ülkede devrim niteliğinde yenilikler yaptı. Bugünkü sıkıntıları çözecek olan da yine AK Parti’dir” dedi.

AK Parti Kocaeli Milletvekili ve 28. Dönem Milletvekili Adayı Radiye Sezer Katırcıoğlu hane hane gezerek vatandaşlarla bir araya geldi. KOMEK Dilovası Kurs Merkezi’ni de ziyaret eden Katırcıoğlu vatandaşların sıcak ilgisiyle karşılandı. Seçim Koordinasyon Merkezi programları kapsamında Dilovası ilçesini karış karış gezerek vatandaşlardan destek isteyen AK Parti Kocaeli Milletvekili ve 28. Dönem Milletvekili Adayı Radiye Sezer Katırcıoğlu’na AK Parti Dilovası yöneticileri eşlik etti.

“BÜYÜK VE GÜÇLÜ TÜRKİYE KURDUK”

Gerçekleştirdiği ziyaretlerde açıklamalarda bulunan Milletvekili Katırcıoğlu, “AK Parti 21 yıldır ülkemizin her bir karış toprağına hizmet götürmüştür. Bu ülkenin geçtiğimiz 21 yıldaki meselelerini nasıl biz çözdüysek, bugünkü sıkıntılarının çözüm adresi yine biziz. İnanıyorum ki milletimiz tercihi yine eser ve hizmet siyasetinden yana kullanacak, yine ‘AK Parti’ diyecek, yine ‘Cumhur İttifakı’ diyecek” ifadelerini kullandı.

“MUHALEFETİN DERDİ HİZMET ETMEK DEĞİL”

Muhalefetin derdinin hizmet olmadığını söyleyen Katırcıoğlu, “7 birbirine benzemez bir masa etrafında toplandılar. Biz deprem bölgesinde yaralarımızı sarmaya çalışırken, onlar koltuk kavgasına tutuştu. Hiçbirinin bu ülkeye eser kazandırmak gibi bir derdi yok. Biz bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da eser ve hizmet üretmeye talibiz. Ülkemizi Türkiye Yüzyılı ile dünyanın en önde gelen ülkelerinden biri yapmaya talibiz. Onlar bu ülke üzerinde kirli emelleri olanlarla, kaos ve kriz ortamı oluşturmak isteyenlerle kol kola yürümeye devam ededursun. Biz dün olduğu gibi bugün de 85 milyon insanımızın her birini kucaklayacak ve milletimizle omuz omuza yol yürüyeceğiz” dedi.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X