Katırcıoğlu’na Kartepe’de sıcak ilgi

24 Nisan 2023 09:30
AK Parti Kocaeli Milletvekili ve 28. Dönem Milletvekili Adayı Radiye Sezer Katırcıoğlu Ramazan Bayramı nedeniyle ziyaret ettiği Maşukiye ve Sarımeşe’de vatandaşların sıcak ilgisiyle karşılandı. Özellikle çocuklarla yakından ilgilenen Katırcıoğlu vatandaşlarla kucaklaşarak bayramlaştı.

AK Parti Kocaeli Milletvekili ve 28. Dönem Milletvekili Adayı Radiye Sezer Katırcıoğlu bayram ziyaretleri kapsamında Kartepe’de hane hane gezerek vatandaşlarla buluştu. AK Parti Kartepe İlçe Başkanı Sadık Yılmaz ve Kartepe Belediye Başkanı Av. Mustafa Kocaman ile birlikte Maşukiye ve Sarımeşe’de vatandaşları ziyaret eden Milletvekili Katırcıoğlu, özellikle çocuklarla yakından ilgilendi. Vatandaşların sıcak ilgisiyle karşılaşan Katırcoğlu sohbet ettiği vatandaşlarla kucaklaşarak Ramazan Bayramlarını tebrik etti.

“BİR OLURSAK GÜÇLÜ OLURUZ”

Ziyaretlerde konuşan AK Parti Kocaeli Milletvekili ve 28. Dönem Milletvekili Adayı Radiye Sezer Katırcıoğlu, “Ramazan Bayramımız mübarek olsun. Allah birliğimizi, dirliğimizi daim eylesin. 2023 yılıyla birlikte Türkiye Cumhuriyetimizin ikinci asrının ilk günlerini yaşıyoruz. Son 21 yılda AK Parti olarak ülkemizin her köşesinde eser ve hizmetler üreterek ülkemizi önemli bir noktaya getirdik. Şimdi Türkiye Yüzyılı vizyonuyla ülkemizi daha güçlü bir şekilde yarınlara ulaştırmak için milletimizden yine destek istiyoruz. Bugüne kadar aziz milletimizin güçlü desteği ile birlikte bu kadar çok hizmet ve eseri hayata geçirdik. Bir olursak güçlü oluruz. Daha yapacak çok işimiz var. İnanıyorum ki milletimiz 14 Mayıs’ta güçlü bir destek ile Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı ve AK Parti’yi tek başına iktidara taşıyacaktır. Bir olursak güçlü oluruz. Ülkemizi yarınlara hep birlikte hazırlayacak ve Türkiye Yüzyılı 85 milyon insanımızla birlikte inşa edeceğiz” ifadelerini kullandı.

 

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X