MHP Kocaeli’de 12 ilçe kongresi tamam!

27 Ağustos 2023 17:11
Milliyetçi Hareket Partisi, Kocaeli’de 6 ilçede Olağan Kongre düzenleyerek, İlçe Başkanlığı seçimine gidildi. Bugün itibariyle 12 ilçenin kongresi gerçekleştirildi.

Milliyetçi Hareket Partisi Kocaeli İl Başkanlığı; Gölcük, İzmit, Karamürsel, Kandıra, Başiskele ve Kartepe olmak üzere 6 ilçede kongre düzenlenerek 12 ilçenin tamamlandı. Parti üyelerinin katılımıyla farklı alanlarda gerçekleştirilen kongrelerde önce divan başkanlığı seçimi yapıldı daha sonra Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin mesajı okundu. Oy verme işlemi sonrasında tek listeyle seçime giren mevcut ilçe başkanları oy birliğiyle seçildi.

GÖLCÜK’TE BAŞKAN DERYA ÇAVDAR AKSOY

Kocaeli İl Başkanı Murat Nuri Demirbaş, Kazıklı Kervansaray Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen Gölcük İlçe Başkanlığı kongresine katılım gösterdi. 248 üyenin oy kullandığı seçimde mevcut Başkan Derya Aksoy Çavdar, seçime girerek tekrar İlçe Başkanı seçildi.

“SEÇİM STARTINI VERECEĞİZ”

Kongrede konuşma yapan MHP İl Başkanı Murat Nuri Demirbaş; “Kongremizde bir liste olması, birlik ve beraberliğin göstergesidir. Bu birlik ve beraberlik timsali yönetimlerinizle 2024 yerel seçimlerine var gücümüzle çalışacağınıza eminim. Bizde İl Başkanlığı olarak 2024 yerel seçimlerinin planlamasını yapan Genel Merkezimizin program talimatları ve ‘Diyar Diyar Anadolu’ sloganıyla seçimlerin startını önümüzdeki süreçte vereceğiz.

“MHP BAYRAĞIMIZI DAHA DA YUKARI TAŞIYACAĞIZ”

Yerel seçimlerde gitmedik köy, mahalle, çalmadık kapı , sıkmadık el, girmediğimiz gönül bırakmayacağız. Tüm il genelinde var gücümüzle çalışarak, anlı ve şanlı MHP bayrağımızı daha da yukarı taşıyacağız.

“ÜLKÜCÜ ÜLKÜCÜNÜN ÖZ KARDEŞİDİR”

Bu vesile ile geçmiş dönem ilçe başkan ve yönetimlerinin teşekkür ederken; yeni seçilecek başkan ve yönetimine de başarılar diliyorum. Allah mahcup etmesin. Unutulmamalıdır ki Ülkücü Ülkücünün öz kardeşidir. Sözlerime liderimiz Devlet Bahçeli’nin akıllara mıhlanan ‘Elbette olur birlikte olur! Ne mutlu Türküm diyene!’ sözleriyle son vermek isterim” ifadelerinde bulundu.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X