KOCAELİ'DEN GİDEN BBP'LİLER DURUMA ANINDA MÜDAHALE ETTİ SURİYELİLER ENKAZ ALANINDAKİ ÇALIŞMA SIRASINDA HIRSIZLIK YAPMAYA KALKTILAR!

12 Şubat 2023 03:07
Büyük Birlik Partisi Kocaeli İl başkanı Kaan Şengil, Kahramanmaraş’ta gerçekleştirdikleri enkaz çalışması sırasında hırsızlık yapmaya çalışan Suriyelilerin anında etkisiz hale getirildiklerini ifade etti.

 Deprem felaketinin ardından Kocaeli Büyük Birlik ve Alperen Ocakları teşkilatı hızlıca harekete geçerek afet bölgesindeki çalışmalara yardımcı olmak üzere yola koyuldu. Günlerdir Kahramanmaraş’ta olan, depremzedelere ve enkaz altındaki vatandaşlara umut olmaya çalışan BBP İl teşkilatı da bölgede büyük bir sorun haline gelen ve taşkınlıkları ile rahatsızlık yaratan Suriyelilerin hedefi oldu. Asrın felaketinin yaralarını sarmaya çalıştığımız şu günlerde afet bölgesinde pek çok yağma olayına karışan Suriyeli sığınmacılar bu kez de, BBP İl teşkilatının enkaz alanında çalışma yaptığı sırada projektörü çalmaya çalıştı. BBP Kocaeli İl başkanı Kaan Şengil konuyla ilgili “Ekibimiz enkazda faaliyet gösterirken projektörü çalıp kaçmaya çalışan Suriyeliler, yine ekiplerimiz tarafından etkisiz hale getirilmiştir” ifadelerini kullandı. 

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X