TSM korosu büyük güne hazır!

09 Haziran 2023 09:07
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı Türk Sanat Müziği Korosu, yılın ilk ve son konseri için tüm hazırlıklarını tamamladı. Neşe Sarısözen Adalı’nın şefliğini üstlendiği TSM korosunun 11 Haziran Pazar günü Kocaeli Uluslararası Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek olan “Kürdilihicazkar” konseri saat 20.00’de başlayacak.

İLK VE SON KONSER

Her yıl özel olarak hazırlanan koronun sene içerisinde yaz ve kış dönemlerinde iki kez konser verdiği, bu sene şubat ayında düşünülen konseri ise, Kahramanmaraş merkezli olarak yaşanan ve 50 binden fazla insanımızın hayatını kaybettiği büyük deprem dolayısıyla iptal edilmişti. Bu nedenle yaz dönemindeki konser ise koronun 2023 yılına ait ilk ve son konseri olacak.

ÖZEL REPERTUAR HAZIRLANDI

Koro olarak çok uzun yıllardır birlikte olduklarını belirten ve düzenlenecek olan ‘Yaz Konseri’ne çok iyi hazırlandıklarını kaydeden Koro Şefi Neşe Sarısözen Adalı, “Tam 14 yıldır bu ekip birlikte. Özel bir repertuarla konserimize hazırlandık. Klasik Türk müziğinin birbirinden güzel eserlerini sanat müziği severleri için seslendireceğiz. Tüm sanatseverleri yanımızda görmek istiyoruz” dedi.

 

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X