Türkiye Türklerindir

18 Eylül 2023 15:16
İYİ Parti Kocaeli Medya İlişkilerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Buğra Yiğit Kılıç,Kuveytli yazar Abdulaziz Duwaihi bin Rumaih'in paylaşımlarına sert tepki gösterdi.

 

İYİ Parti Kocaeli Medya İlişkilerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Buğra Yiğit Kılıç, Kuveytli yazar Abdulaziz Duwaihi bin Rumaih'in, Türkiye’yi ve Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ü hedef alan sözlerine sert tepki gösterdi. 

Kılıç, yazılı açıklamasında, "Şehitlerimizin kanlarıyla sulanan vatanımızdaki sığınmacı işgali ve onlardan kaynaklı bozulan sosyolojimiz, dibe vuran ekonomimiz, ortadan kaybolan güvenliğimiz yetmiyormuş gibi bir de onların hamilerinin pişkinlerini izlemekteyiz. Ne yazık ki onlar özelikle son günlerde Türkiye’nin sahibi gibi davranmakta ve hadlerini aşmaktadırlar.

AK Parti iktidarı tarafından üç kuruşa verilen Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşlığı ne yazık ki itibarımızı sarsarken, son olarak da Kuveytli bir yazar bozuntusu çıkmış ve ‘Türk pasaportu dünyanın en ucuz şeylerinden biri. 400.000 dolar yatırım yapın ve hemen vatandaşlık alın. Herhangi bir Arap’ın Türk pasaportu alıp Türkiye'nin yeni Cumhurbaşkanı adayı olmasını ve Mustafa Kemal’in heykellerini yıkmasını destekliyorum’ demiştir. Fakat bu alçakça ifadelere iktidar partisinden bir tepki bile gelmemiştir.

 

Bizler bu ve bunun gibi alçakların bir an önce Türkiye’ye girişlerinin yasaklanmasını talep etmekte ve ülke olarak en yüksek derecede tepkinin verilmesi gerektiğini düşünmekteyiz. Diğer yandan bu alçaklılara verilen her tepkiye karşılık ‘Bir daha Araplar gelmez, Türkiye’nin ekonomisi bozulur’ diyenlere de şöyle demekteyiz: ‘Bizler bu vatanı yolda bulmadık.’ Herkes bilsin ki, Türkiye Türklerindir." ifadelerini kullandı.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X