“Kandıralı olmak ayrıcalıktır!” Yakup Karaaslan’a köyünden tam destek…

26 Aralık 2023 09:57
Kandıra’da kendi köyü de olan Sepetçi Sakallar Köyü’nü ziyaret eden Yakup Karaaslan, “Bu toprakları 600 yıl önce yurt edinerek her dönemde devletine ve milletine bağlı vatansever evlatlar yetiştirerek kandıranın evladı olmaktan gurur duyuyorum.” dedi.

Kandıra Sepetçi Sakallar Köyü Camii’nde yatsı namazı kılan ahirete intikal etmiş köylüleri, hısımları, Filistin’de şehit olan din kardeşlerimiz ve vatan uğruna can veren tüm şehitlerimiz için Kur’an-ı Kerim okunarak, dua edildi. Şehitlerimiz için İsra suresi okundu ve bizi bağrına basan tüm köylülerim ve hısımlarımdan Allah razı olsun.Kandıra’ya selam olsun! Yakup  Karaaslan sonrasında köy konağında köylüleri ,akrabaları ve komşuları ile çay eşliğinde sohbet etti.

‘TÜM KANDIRA’YA SELAM OLSUN’

Karaaslan konuşmasında, “Bu toprakları 600 yıl önce yurt edinerek her dönemde devletine ve milletine bağlı vatansever evlatlar yetiştirerek Kandıra’nın evladı olmaktan gurur duyuyorum. Rahmetli dedem Sakallar Köyü’nden Ahmet Karaaslan’ın bana nasihatı olan oğlum (ulum)yerel şive ile ‘önce hısım ve akrabalarını bilmeyen devletini milletini bilmez’ diye tembihlerdi. Üğümce’ye Köseller’e Beyce Ahçılı’ya, Kocakaymaz’a, Hüdaverdiler’e, Deliveli’ye, Şabanlar’a, Kırkarmut Duraklı’ya Pirahmetler’e Malaklar köyüne tüm hısım akrabalarıma tüm Kandıra’ya selam olsun. Cumhurbaşkanımıza en büyük desteği Kandıra’dan vereceğiz.” ifadelerini kullandı.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X