YENİCUMA’YI YAPAMADIN TELEFERİĞİ NASIL YAPACAKSIN?

11 Nisan 2023 18:30
İzmit Belediyesi Nisan ayı meclis toplantısında 2022 yılı faaliyet raporu görüşüldü.

İzmit Belediyesi Nisan ayı meclis toplantısı ikinci birleşimi bugün Belsa Plaza’da bulunan toplantı salonunda gerçekleşti. İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in başkanlık ettiği ve 6 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandığı mecliste 2022 yılı faaliyet raporu da görüşüldü.

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, kendi projesi olan teleferik projesi için açıklamalarda bulundu. Her fırsatta seçim vaadinde bulunmadığının altını çizen ve projenin hayata geçmemesi için mağdur edildiğini dile getiren Başkan Hürriyet;” Proje Cumhurbaşkanınızın önünde eğer onaylanırsa, eresi gün projeye başlayalım” dedi.

Hürriyet;” Güzin Hanım fotoğraf albümü olmuş dedi. Sevindim, görmeyen gözlere duymayan kulaklara hitap etin istedik ama yine görülmemiş. Bizim seçim bildirgemizde teleferik vaadimiz olmamasına rağmen vaat etiniz demeniz eleştirmeniz manidar kalıyor.”

“BİR YILDIR NEYİ KONUŞTUK BİZ?”

Tutuş; ”Bir yıl neyi konuştuk o zaman biz niye bizi meşgul ettiniz o zaman”

Hürriyet;” Teleferikle ilgili altını çize çize söyledik. Seçim bildirgemizde olmamasına rağmen yapmak istiyoruz dedik. Proje Cumhurbaşkanınızın önünde eğer onaylanırsa, eresi gün projeye başlayalım”

Tutuş; “Yeni Cumayı yapamadın daha teleferiği nasıl yapacaksın. Yeni Cumayı yap önce”

Hürriyet; Siz 20 yıldır yaptınız da biz mi görmedik? Onay verirseniz yapılır, hesap sormaya hakkınız yok”

 

 

 

 

 

 

 

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X