Derince’de Gençlik Buluşması

04 Aralık 2023 12:23
Derince’de gerçekleşen İlçe Gençlik Buluşması’nda konuşan Başkan Aygün, “Güçlü Türkiye'nin güçlü gençleri ile birlikte Türkiye Yüzyılı hedefini gerçekleştirmeye devam edeceğiz” dedi

GENÇLERDEN YOĞUN İLGİ

AK Parti teşkilatları ile düzenli olarak bir araya gelen Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün bu kez Yelken Kafe Toplantı Salonu’nda düzenlenen İlçe Gençlik Buluşması’na katıldı. Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Sefa Bostan ve İlçe Başkan Yardımcısı Recep Çiçek’in katılımıyla gerçekleşen İlçe Gençlik Buluşması programı gençlerin yoğun ilgisi ile gerçekleşti. 

 

GENÇLİK VE SPOR MERKEZLERİ

Programda gençliğe yönelik yaptıkları çalışmalara değinen Başkan Aygün, ilçe genelinde hayata geçirdikleri gençlik ve spor merkezleri projeleriyle eğitim ve spora farklı bir bakış açısı kazandırdıklarını söyledi. 4 yeni gençlik merkezi ve 18 yeni spor alanı inşa ettiklerini belirten Başkan Aygün, “Güçlü Türkiye'nin güçlü gençleri ile birlikte Türkiye Yüzyılı hedefini gerçekleştirmeye devam edeceğiz” dedi.

 

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X