Geriye düştüler, eksik kaldılar ama maçı kazandılar

27 Ekim 2023 17:50
Kocaeli Süper Amatör Ligi A Grubu yedinci maçında Kocaeli Harb-İş Futbol Takımını yenen Körfez Gençlerbirliği Spor Kulübü Futbol Takımı yerini sağlamlaştırırken rakipleriyle olan puan farkını da açmaya başladı.

1-0 geriye düştüler, 10 kişi kaldılar ama maçı aldılar

Geçen Çarşamba akşamı Körfez Esentepe Stadı’nda oynanan karşılaşmada 43. dakikada 1-0 geriye düşen Körfez Gençlerbirliği 55. dakikada Emre Şahin’in golü ile beraberliği yakalarken, maçın uzatma süresi 90+4’de Haydar Emre Şen’in golü ile 2-1 öne geçerek maçı da galibiyetle bitirdi. 

Gençlerbirliği 43. dakikada 1-0 yenik duruma düşerken 45. dakikada da takımdan Ömer Gören kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Müsabakayı uzun süre 10 kişi götüren Körfez ekibi buna rağmen maçı kazanmasını bildi.

Pazar günü deplasmanda Doğantepespor ile zorlu maç olacak

Körfez Gençlerbirliği bir sonraki maçında zorlu bir deplasmana çıkacak. Pazar günü saat 19:00’da Arslanbey Stadı’nda grubun üçüncü sırasında bulunan iddialı ekip Başiskele Doğantepespor’a misafir olacak. Maçın zorlu, büyük bir mücadeleyle ve seyir zevki yüksek geçmesi beklenirken hedefini büyük tutan Körfez Gençlerbirliği yoluna emin adımlarla kazasız devam etmek istiyor.

 

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X