UMSİDER Kahvaltıları Başladı

10 Temmuz 2023 11:10
Uluslararası Müteahhitler, Sanayici Ve İş İnsanları Derneği (UMSİDER) tarafından yeni dönemin ilk kahvaltılı toplantısı Zeki Gedikoğlu’nun başkanlığında yoğun bir katılımla geçekleşti

Kısa adı UMSİDER olan Uluslararası Müteahhitler, Sanayici Ve İş İnsanları Derneği gelenekselleştirmeyi plânladığı kahvaltılı toplantı organizasyonlarının ilkini Gebze’de gerçekleştirdi.

Kahvaltı öncesi bir açılış konuşması yapan UMSİDER Başkanı Zeki Gedikoğlu şunları ifade etti: "Yemeğin tadı eş'le, dost'la çıkar temasıyla başladığımız kahvaltılı toplantılarımızın ilkinde Kocaeli ekonomisine önemli katkıları bulunan sizlerle bir arada bulunmaktan dolayı çok mutluyum.

Temamızı Yemeğin tadı eş'le, dost'la çıkar olarak belirledik çünkü, lezzet dilde değil, kalpte hissedilir.
Bugün, UMSİDER üyelerinden değerli sanayici sayın Mehmet Güçtekin beyin işyerinde kahvaltılı tanışma ve kaynaşma toplantısında bir araya geldik.
Ders kitaplarında okutulması gereken sanayici iki Genç Mehmetlerin heyecan veren iş ve hayat hikâyeleri sohbetimize ayrı lezzet kattı. Mehmet Güçtekin ağabeyimizin misafirperverliğinden dolayı gönül dolusu teşekkür ederiz.
İş ve ticari hayatımız böylesi azim ve gayret sahibi gençlerle zenginleşip güçlenecektir.
Belirli aralıklarla üyelerimizin iş yerlerinde, kaynaşma ve dayanışma amacıyla böylesi bal tadındaki ziyaretlere devam edeceğiz.

Bir sonraki hafta cumartesi günü sabah kahvaltısı sayın Mehmet Pembegüllü'nün işyerinde beraber olacağımızın müjdesini vermek istiyorum.
Daha sonra da uluslararası iş insanları ve bürokratları da ağırlayacağımız ve gelenekselleştireceğimiz UMSİDER Kahvaltıları serisini sürdüreceğiz inşallah...
Sözlerime son verirken bütün üyelerimize başarılar, sağlık ve mutluluk dileriz.”

 
 
 

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X