EYT’Lİ İŞÇİ İSYAN ETTİ! “BIRAKIN KEK DAĞITMAYI TIKIR TIKIR İŞLEYEN BELEDİYEYİ BATIRDINIZ”

02 Ağustos 2023 19:08
İzmit Belediyesi’nden emekli olan EYT’li işçiler tazminatlarını alma noktasında büyük sıkıntı yaşıyor. Çözüm üretmek yakınan belediye işçileri artık isyan ettirmiş durumda.

Yaklaşık 3 ayda 75 milyonluk arazi satışı gerçekleştiren İzmit Belediyesi konu EYT’li işçiler olunca 30 milyonluk tazminatı ödeme noktasında sıkıştı. Tazminatlarını alamayan işçiler ise haklarını aramak üzere 2 kez belediyeyi bastı. Tekrar arsa satışı yapmak isteyen Başkan Hürriyet’e meclisten onay çıkmayınca kenti donattığı şikayet afişleri ile Cumhur İttifakını suçladı. 4 taksit halinde ödeme yapılacağını söyleyen belediye ilk 2 taksitten sonra ödeme gerçekleştirmedi.

"NEREDE İŞ BİLMEZ YANDAŞ VARSA DOLDURDUNUZ BELEDİYEYE"

Mağdur olan işçiler ise bir an önce ödemelerin gerçekleşmesini istiyor. Konu ile ilgili şikayetini dile getiren EYT’li bir işçi ise sosyal medyada yaptığı bir yorum ile İzmit Belediyesi’ne seslenerek “Ne yapacaksanız yapın artık gına geldi ya 14 Temmuz emekli oldum daha 1 kuruş yatırmadınız. Batırdınız belediyeyi yazıklar olsun bırakın artık bu boş işleri yok meyve sıyu yok kek dağıtmayı kimin parasını kime dağıtıyorsunuz. Boş işleri bırakın işinize bakın belediyecilik bumu yani yazık oldu İzmit’imize tıkır tıkır işleyen belediyeyi batırdınız. Nerede ne iş bilmez yandaş varda doldurdunuz belediyeye olmaz sizin liyakatınız bu işte yandaş.” Dedi.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X