24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ KABİR ZİYARETLERİ VE MEVLİD-İ ŞERİF PROGRAMI

24 Kasım 2023 16:58
Aybüke YALÇIN, Necmettin YILMAZ, Necmettin KUYUCU, Ergin KOMUT, Erkan AYDIN ve onlarca güzel öğretmenimiz... Her biri memleketimizin dört bir köşesinde çocuklarımızın kalbine saygı ve hoşgörü tohumları ekmeye gittiler ancak ne yazık ki bu kutlu hedeflerinden mahrum bırakıldılar.

İl Millî Eğitim Müdürümüz Sayın Ömer AKMANŞEN ve Öğretmenler Günü İl Kutlama Kurulu, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Şehit Öğretmenimiz Ergin KOMUT, Erkan AYDIN ve Necmeddin KUYUCU’nun kabirlerini ziyaret ederek ailelerine başsağlığı dileklerinde bulundular.

Millî Eğitim Müdürümüz Ömer AKMANŞEN, şehitliğin yüksek bir mertebe olduğunu ifade ederek milletimizin; görevini yerine getirme adına canından vazgeçen şehitlerimize her zaman minnettar olduğunu, onları daima hatırlayacağını belirtti. 

İl Millî Eğitim Müdürlüğümüz ile İl Müftülüğü koordinesinde, İzmit Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Necip Fazıl Kısakürek Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri kapsamında Mevlid-i Şerif programı düzenlendi.

 

 

 

 

Bu kutlu yolda şehitlik mertebesine erişen tüm şehit öğretmenlerimizi rahmet ve saygıyla anıyoruz.

 

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X