AK Parti’de Körfez için genç aday adayı!

02 Kasım 2023 14:31
AK Parti’de ilçelerdeki siyasi hareketlilik özellikle adaylıklarla ilgili netlik kazanmaya başladı

Belediye başkanlıkları ve meclis üyelikleri için aday adayı olmak isteyen isimler bir taraftan kent içi ve genel merkez düzeyinde çalışmalarını sıklaştırırken, diğer taraftan da başvurular için sürecin başlamasını bekliyorlar.

 

FERHAT SELVİ DE ADAY ADAYI OLACAK

Bu kapsamda Körfez ilçede yeni ve genç bir ismin Körfez Belediye Başkanlığı için aday adayı olacağı öğrenildi. İlçenin genç ve tanınmış simalarından olan, FS Müşavirlik ve Denetim firmasının sahibi olarak mesleğinde ciddi bir başarı ortaya koyan genç iş insanı Ferhat Selvi’nin de başkanlık için aday adaylığı başvurusunda bulunacağı öğrenildi.

 

ÇAMLITEPE’DE İKAMET EDİYOR

Aslen Sivaslı olan, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) üyeliği de bulunan, aynı zamanda geçmişte Körfez ilçe ve il düzeyinde Öğrenci Meclisi başkanlıklarını başarı ile yerine getiren ve sonrasında iş hayatına atılan Selvi’nin aday adaylığının ilçede büyük sükse yaratabileceği belirtiliyor. Körfez Çamlıtepe Mahallesi’nde ikamet eden Ferhat Selvi’nin sürecin başlamasının ardından resmi başvurusunu yapacağı ve genç bir düşünce ile yola çıkacağı da edinilen bilgiler arasında yer alıyor.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X