BAŞKAN KOCAMAN BAYRAMDA HATAY’DA

01 Temmuz 2023 14:14
Kurban Bayramı’nda Kartepe ve Kocaeli bayramlaşmalarına katılan Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, bayramın geri kalanını eşi Elif Kocaman ile birlikte Hatay’ın Defne İlçesinde geçiriyor.

06 Şubat’ta Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremden en yoğun etkilenen yerlerden biri olan Hatay/Defne‘de bulunan Başkan Kocaman, Hataylılara Kartepelilerin selamlarını ve bayram dileklerini iletti. Depremin ardından devlet millet el ele, ülkemizin her yerinden destekler sağlanarak şehirlerin yeniden ayağa kalkması, eski günlerine kavuşması için deprem bölgesinde çalışmalar son hızıyla devam ediyor.

KOCAMAN AİLESİNDEN DEFNE ZİYARETLERİ

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman eşi Elif Kocaman ile birlikte  Defne Kocaeli Hastanesi’nde tedavileri devam eden depremzedeleri ve hastane çalışanlarını ziyaret ederek bayramlarını kutladılar. Hastane yetkilileri ile görüşüp bilgi alan Başkan Kocaman, daha sonra konteyner ve çadır kentlerde yaşamlarını sürdüren Hataylıları ziyaret ederek bayramlarını kutladı. Bayramın çiçekleri olan çocuklarla özel olarak ilgilenip, bayram hediyelerini veren Kocaman Ailesi bayram anısına hatıra fotoğrafı çekildiler.

BAYRAMLARI GÜZELLEŞTİREN PAYLAŞMAKTIR

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman “Devletimiz  belediyelerimizle birlikte ilk günden itibaren yaraları sarmaya devam ediyor. İnşallah bu depremin etkilerini de en kısa zamanda geride bırakacağız. Kurban Bayramı’nda depremzede ailelerimizle bir araya geldik, bayramları güzelleştiren paylaşmaktır. Kardeşlerimizin gözlerindeki umut ve güven, bizlere yeni hedefler ve yollar gösteriyor. Rabbim milletimizi acılardan, felaketlerden korusun, mutlulukları paylaşmayı nasip etsin” açıklamasında bulundu.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X