BÜYÜKAKIN'DAN TÜRKKAN ÇIKIŞI!

21 Nisan 2023 12:49
AK Parti İzmit İlçe Bayramlaşmasında konuşan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın İYİ Parti Kocaeli listelerinde 1. Sıradan Milletvekili adayı olan Lütfü Türkkan’ı hedef aldı. Büyükakın” O adamı bu şehre sokmayın” dedi.

 AK Parti İzmit İlçe bayramlaşması bugün İlçe binasında sabah saatlerinde gerçekleşti. Oldukça yoğun bir katılımla gerçekleşen programa Kocaeli Büyükşehir Belediye başkanı Tahir Büyükakın, AK Parti Kocaeli Milletvekili adayı Ali Güney, Erkan Aksoy ve partililer katıldı. Programda konuşan Başkan Büyükakın;” Adam belediyenin aracını hendek kazsın diye PKK ya veriyor. Çukur eylemlerinde masumlar ölüyor diyen gazetecilerin çoğu terörist. Bunlar belgeli değil mi? Siz nasıl yurt dışında Türk devletini şikâyet edersiniz ya siz nerenin evladısınız? Bunlar özüne düşman olmuş. Benim aklım almıyor göz göre göre bunlar koş kola girmişler Amerika’sı Almanya’sı bize düşman olan kim varsa biz araya gelmişler. Bunlar biz başkan olacağız Yardımcı olacağız diyorlar. Bunları yüz yıllık sandığa gömeceğiz. 14 Mayıs akşamı İzmit sandıklarını patlatmak birinci hedefiniz. Yüzde 55 altını istemiyoruz, üzeri serbest. Cumhurbaşkanlığı seçimlerini de yüzde 54 ile kazanacağız göreceksiniz. İkinci tura kalırsa 60 ı geçer. Şimdi muharreme kızıyorlar diyordu ya ‘gel muharrem’ gel dedikleri muharrem onlara iyilik için çıktı. Üst akıl çıkarttı. Bunların içinde HDP ‘yi sindiremeyen kardeşlerimiz var. O rahatsız olanlar sandığa gitmez diye Muharremi buraya koyalım dediler. Yüzde 4, 5 aldı diyelim yarın masaya oturacak. Bu masadakileri toplasan yüzde 1 ediyor. Kendileri de zaman zaman akılları almıyor.

“O ADAMI BU ŞEHRE SOKMAYIN”

Şehitlerin yakınlarına küfür edenleri listenin başına koymak zorunda kalıyorlar o adamı bu şehre sokmayın. Sokarsanız size yazıklar olsun. O adamın bu şehirde vekil olmaması lazım bu kocaeli’nin ayıbı olur. Şehitlerin yüzüne bakamazsınız ben şöyleyim. Tevazünün fazlası riya olur. Ahlaksıza haddini bildireceksin şehidin yakınına küfür eden bu şehirde vekil olamaz. Gelip de yüzüme bakamaz sokak sokak anlatın edepsize edepsiz diyeceğiz. İzmit’i sizden geri istiyoruz bu fa ikinci hedefimiz. İzmit’i sizden geri istiyorum. İzmit’i gereksiz kavgalarla meşgul ettikleri müddetçe benim kanıma dokunuyor. Bunlar İzmit’i batırmaya devam ediyorlar ben böyle bir rezillik böyle bir beceriksiz görmedim. Benim içim buruk İzmit’i tez zamanda bunlardan kurtarmamız lazım. 14 Mayıstan sonra teşkilatın hemen İzmit seçimlerine çalışma sözü vermesini istiyorum bizim mücadelemiz 2024 te İzmit’i geri alana kadar sürecek. Zaten sallanıyor. Allah ıslah etsin İzmit’i tez zamanda bunların elinden kurtarsın.” Dedi.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X