Derince Spor Alanları ile Donatılıyor

20 Aralık 2023 10:54
Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ün çocuklara ve gençlere armağanı olan spor alanlarının 19’uncusu Sırrıpaşa Mahallesi Öğretmenler Vadisi’nde kullanıma açıldı

19.SPOR ALANI HİZMETE AÇILDI

Derince’de toplumun tüm kesimlerini kapsayan projelerini bir bir hizmete sunan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, çocukların ve gençlerin talepleri doğrultusunda spor alanlarını inşa etmeye devam ediyor. Daha önce 18 yeni spor alanını ilçeye kazandıran Başkan Aygün, 19. spor tesisini Sırrıpaşa Mahallesi Öğretmenler Vadisi’nde kullanıma sundu. Futbol sahasının yer aldığı tesisin açılışı Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, AK Parti İlçe Başkanı Koray Merdan, Derince Belediyesi Meclis Üyeleri Kenan Yalçın ve Mustafa Morgül, Derince Belediye Başkan Yardımcısı Abbas Bayrak, Sırrıpaşa Mahalle Muhtarı Hülya Yıldırım, Çınarlı Mahalle Muhtarı İbrahim Sümer, AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Sefa Bostan, ilçe yöneticileri, çocuklar, veliler ve vatandaşların katılımıyla gerçekleşti.

HER ŞEY ÇOCUKLARIMIZ İÇİN

Derince’de gençlere yönelik önemli yatırımlar gerçekleştirdiklerini belirten Başkan Aygün, “Çocuklarımız ve gençlerimiz için ilçemize yeni spor alanları kazandırmaya devam ediyoruz. Bugün Sırrıpaşa Mahallesi Öğretmenler Vadisi'ne inşa ettiğimiz 19. tesis olma özelliği taşıyan suni çim futbol sahasında çocuklarımız ve gençlerimizle bir araya geldik. İlçe Başkanımız Koray Merdan, meclis üyelerimiz, muhtarlarımız, teşkilatlarımız ve mahalle sakinlerimizin katılımlarıyla birlikte halı sahamızın açılışında çocuklarımızla buluşup, onlarla beraber futbol oynadık. Daha önce de söz verdiğimiz gibi çocuklarımız için fırsat bulduğumuz her noktada yeni parklar, spor ve oyun alanları inşa ediyoruz, etmeye de devam edeceğiz. Her şey çocuklarımızın huzuru ve mutluluğu için” dedi. 

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X