ERANIL, KTO’DA KİTAPLARINI İMZALADI

30 Kasım 2023 10:51
Yayınlamış olduğu ‘Körfez Şairler Antolojisi’ isimli kitabı ile Kocaeli’nde büyük ses getiren Gazeteci Yazar Mustafa Eranıl, Körfez Ticaret Odası tarafından yapılan Kasım Ayı Meclis Toplantısı sonrası kitabını imzaladı.

Körfez Ticaret Odası’nın Kokteyl ve Karşılama Salonu’nda ki açılan ‘İmza Masası’nda, Oda Meclis üyelerine ve katılımcılara kitaplarını imzalayan Gazeteci-Yazar Mustafa Eranıl, aynı zamanda katılımcılara kitabı ile ilgili bilgi verdi. 

BU KİTAP, KÖRFEZ’İN ESERİDİR

Körfez Ticaret Odası tarafından alınarak üyelerine hediye edilen kitapları imzalayan Eranıl, ‘ Bu eser, Körfez’in eseridir. Bu eserde 81 şair yer almaktadır ve her bir şairde Körfez’in değeridir. Körfez Ticaret Odası’ da Körfez’e ait olan bir esere sahip çıktı. Meclis üyesi sayısı kadar alarak;  her bir meclis üyesine birer tane hediye etti. Bizde bu kitapları meclis üyeleri için imzaladık. Üyesi olduğum Ticaret Odası’nın üyesine sahip çıkması; Körfez’e ait eserin tanıtımını sağlaması bizleri çok mutlu etti. Bu imkânı bana veren Körfez Ticaret Odası Başkanı Sayın Recep Öztürk Bey başta olmak üzere bütün yönetimine teşekkür ederim.” dedi.

KİTAP BEĞENİLDİ

İlk çıktığı günden itibaren Körfez’de büyük bir ilgi gören 416 sayfadan oluşan ‘Körfez Şairler Antolojisi’ isimli kitap,  Körfez Ticaret Odası üyeleri tarafından da oldukça beğenildi. Kitabı değerlendiren üyeler, ‘Körfez için önemli bir tarihi değer niteliğindedir. Büyük bir emeğin ürünü olan kitap; Körfez için önemli vesikadır. Kitabın hazırlanmasını sağlayan Mustafa Eranıl’e teşekkür ederiz’ dediler.

 

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X