“Geçmişimizden aldığımız güçle yeni zaferlere yürüyeceğiz”

05 Mayıs 2023 11:32
AK PARTİ KOCAELİ SKMEkler11:32 (0 dakika önce)Alıcı: benAK Parti İl Başkanı Dr. Şahin Talus, istişare kurulu üyeleriyle bir araya geldi. “Bugüne kadar sizlerin fikir, düşünce, emeklerinizle Kocaeli’de hedeflerimize ulaştık. Yeni hedeflere de sizlerin görüş ve önerileri ile yürüyeceğiz” dedi

AK Parti, 14 Mayıs’ta yapılacak seçimler öncesinde her kesime dokunarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a desteği arttırmak için çalışmalar yürütürken, kendi özünden de kopmuyor. İl Başkanı Dr. Şahin Talus, bu kapsamda AK Parti’nin bugüne gelmesinde emeği büyük istişare kurulu üyeleriyle bir araya geldi, onların görüş ve önerilerini aldı.

FİKİRLERİNİZ YOL HARİTAMIZ OLUYOR

İl binasında gerçekleştirilen buluşmada tek tek istişare kurulu üyelerini dinleyen Talus, sahada yapılan ve son viraja girilen bugünlerde yapılacak çalışmalarla ilgili de bilgiler aktararak istişarede bulundu. “Bugüne kadar sizlerin fikir, düşünce, emeklerinizle Kocaeli’de hedeflerimize ulaştık” diyen Talus, “Bugün ve yarın da sizlerin fikir ve önerileri bizler için yol haritası olacak” dedi.

YENİ ZAFERLERE İMZA ATACAĞIZ

Talus, “AK Parti kurulduğu günden bu yana Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde sayısız başarılara, zaferlere imza attı. Bu zafer yolculuğumuzda Kocaeli’den verilen güçlü desteğin en önemli unsurlarından biri de şu anki istişare kurulu üyelerimiz ve teşkilatlarımız oldu.

BİRLİKTE YÜRÜYECEK ÇOK YOLUMUZ VAR

Şimdi yeni bir zafer yolculuğundayız. Geçmişten aldığımız güçler bu zafer yolculuğuna da emin adımlarla yürüyoruz. Sizlerin fikir ve önerilerini dikkate alarak yol haritamızı belirliyor, çalışmalarımıza yön veriyoruz. Her birimiz son nefesimize kadar bu kutlu davanın neferiyiz. Ve birlikte yürüyecek daha çok yolumuz var” dedi

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X