HÜRRİYET ÖN SEÇİM İÇİN İŞÇİ Mİ ALIYOR?

18 Ocak 2024 09:22
İzmit Belediyesi’nde son günlerde yaşanılan işçi alımlarının artması, partililer tarafından 21 Ocak’ta gerçekleşecek ön seçim operasyonu olduğu şekillinde yorumlandı.

ÜYELERİ YAKIN MARKAJA ALDI

CHP’de İzmit Belediye Başkanlığına aday adayı olan isimler 21 Ocak’ta gerçekleşecek ön seçim öncesinde çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda 18 Ocak Perşembe Günü (bugün) Dolphin Yunus Emre Kültür Merkezinde üyelerle buluşacak olan İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, günlerdir üyelere hem SMS hem de Whatsapp üzerinden çağrı üstüne çağrı yaptı. Hatta o kadar ileri gidildi ki, Başkan Hürriyet’in eşi Murat Hürriyet’in İzmit Belediyesinde çalışan bazı personelleri arayarak, “Tarafınızı belli edin” baskısı yaptığı CHP’nin birçok sağlam kaynağı tarafından dillendirildi.

ÖRGÜT DEĞERE BİNDİ

İzmit Belediyesi’ni kazandıktan sonra örgütünü adeta kaldırıp kenara atan ve açık yüreklilikle seçimi ‘Ben Kazandım’ diyerek kavga etmedik kimse bırakmayan İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, şimdilerde örgütünü değere bindirdi. Aday adaylarından Hakan Tanta, Hürriyet’in bu tavrına karşılık ‘Bir gün değil, her gün örgüt ’ sloganıyla göndermede bulundu.

İŞ BAŞI YAPAN PERSONELDE ARTIŞ VAR!

Ön seçim sürecini belediye bütçesinden yaptığı harcamalar ve belediye imkanlarını kendi lehine kullanarak süreci güçlü kılan Hürriyet’te parti içinden eleştiriler gelmişti. Gelen eleştirilerin ardından harcamaları kendi cebinden karşılayacağını söyleyen Hürriyet, SARBAŞ’tan aldığı hizmetin faturasını gösterdi. Öte yandan son günlerde İzmit Belediyesi’nde yaşanılan bir hareketlilik dikkatleri üzerine çekti. İzmit Belediyesi’nde yeni iş başı yapan personellerde artış yaşanmaya başladı. Yaşanılan bu hareketlilik sonrası, Hürriyet’in sözü geçen ve kitlesi olan isimlere ön seçim için kontenjan dağıttığı kulüslerde dönmeye bașladı. Bu durum karşısında diğer aday adaylarının nasıl bir karşılık vereceği ise merak konusu oldu. 

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X