İYİ Parti Kocaeli’de seçime 1 ay kala önemli toplantı

12 Nisan 2023 11:36
Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Seçimi için Kocaeli’de sahaya ilk çıkan siyasi parti olan İYİ Parti Kocaeli Teşkilatı, seçime 1 ay kala il binasında adayların katılımıyla önemli bir toplantı gerçekleştirdi.

İYİ Parti Kocaeli Teşkilatı, seçim için çalışmaları sıkı tutuyor. Seçim çalışma startını tüm partilerden önce gerçekleştiren ve haftanın 7 günü tüm ilçelerde program düzenleyen İYİ Partililer, il başkanlığında bir araya geldi. İyi Parti Kocaeli İl Başkanı Nusret Acur, İYİ Parti Kocaeli İl SKM Başkanı Zekeriya Özak ve İYİ Parti Kocaeli milletvekili adaylarının katılımıyla yol haritasının görüşüldüğü önemli bir toplantı yapıldı.

 

“VATANDAŞIN YANINDAYIZ”

Seçimlere son bir ay kala yapılacak saha çalışmaları, bugüne kadar yapılan çalışmalarda vatandaşın beklentilerine dönük çözüm önerilerinin konuşulduğu toplantı oldukça verimli geçti. İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Nusret Acur, toplantı sonrası yaptığı açıklamada, “İYİ Parti Kocaeli Teşkilatları olarak bu seçimlerin ne kadar önemli olduğunun bilinciyle sahadayız. Sahaya ilk çıkan teşkilatız ve son ayrılan da biz olacağız. Milletimizin beklentilerini not etmek, taleplerini dinlemek ve sorunlarını çözmek için onların yanında olacağız.

 

“ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPACAĞIZ”

Milletvekili adaylarımızla Kocaeli’de tüm vatandaşlarımızın dertlerini dinlemeye, yaraları varsa sarmaya talibiz. Seçimlere 1 ay süre kaldı. Gerçekleştirdiğimiz toplantıda 1 aylık çalışma programımızı konuştuk. Önerileri masaya yatırdık. Vatandaşımızın faydasına atabileceğimiz adımları görüştük. SKM başkanlığımız ve milletvekili adaylarımızla tüm teşkilatlarımız sahada olacak. Türkiye’yi aydınlık ve güzel yarınlara taşımak için üzerimize düşeni yapacağız” dedi.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X