KARTEPE GENÇ AKADEMİ 2 ÇOK YAKINDA

17 Temmuz 2023 08:24
Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’ın vizyon projelerinden olan Kartepe Genç Akademi’nin ikincisinin hizmete sunulması için protokol imzalandı.

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’ın vizyon gençlik projelerinden olan Kartepe Genç Akademi kurulmasından bu yana Kartepeli gençlerin vazgeçilmez adresi oldu. Bir çok alanda eğitim verilen akademi de özellikle özel eğitim standartlarındaki ücretsiz İngilizce eğitimi gençlerden büyük ilgi görüyor.

PROTOKOL İMZALANDI

Yoğun ilgi gören Kartepe Genç Akademi’nin ikincisinin açılması için çalışmaları hızlandıran Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, İl Gençlik ve Spor Müdürü Gökhan Yavaşer ile protokol imzaladı. Kartepe Genç Akademi 2 Ataşehir Mahallesi’nde Kartepeli gençlere hizmet vermeye başlayacak.

KURSLAR YER ALACAK

Kartepe Genç Akademi 2 bünyesinde; Gitar, Keman, Bağlama, Ney, Resim kursları, Tezhip atölyesi, Ahşap atölyesi, Drama, Halk Oyunları, Filografi, Akıl oyunları, 3D yazıcı, Masal atölyesi, Ebru atölyesi, Robotik kodlama, FETEM atölyesi, İngilizce dil kursu, Çocuk oyun evi yer alacak.

YENİ UFUKLAR KEŞFEDİLECEK

Ayrıca yeni Gençlik Merkezi ile sosyal alanlar, Planetaryum (Gökev), Kütüphane, E- spor sınıfı da yer alacak. “Çocuk Oyun Evi” ile 3- 12 yaş grubu çocuklara ücretsiz oyun ve masal terapisi sunulurken, Planetaryum sınıfın da çocuklar gök bilimi ile tanışacak. Genç Akademi 2 çatısı altında da Kartepe Dil Merkezi (KADİM) tarafından orta ve lise öğrencilerine ücretsiz yabancı dil eğitimi verilecek.

HERŞEY SİZİN İÇİN

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman “Kartepe Genç Akademi’yi hizmete sunmamızdan bu yana gençlerimizin büyük ilgisini gördü. Buna kayıtsız kalmayarak hemen ikinci akademiyi açmak için hazırlıkları başlattık. İl Gençlik ve Spor Müdürlüğümüz ile protokolümüz de tamam. En çok seveceğiniz yeni adresiniz olacak Genç Akademi 2 çok yakında, Ataşehir Mahallesi’nde hizmet sunulacak” açıklamasında bulundu.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X