Kartepe'de beş caddeye 3250 ton asfalt serildi

20 Ekim 2023 09:51
Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, İstasyon Mahallesi’nde yapılan asfalt serim çalışmalarını yerinde inceledi.

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, ilçe genelinde yapılan çalışmaları yerinde incelemeye devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler ilçe genelinde asfalt serim çalışmalarına aralıksız devam ederken, Acısu Mahallesi’nde asfalt serimini tamamlayarak modern bir görünüme kavuşturdular.   

3250 TON ASFALT SERİLDİ

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Acısu Mahallesi’nde Aşiyan, Göktürk, Çınarlı, Aktif ve Güneş Caddeleri ile Selçuk ve Sanat Sokaklarında toplam 2100 metre uzunluğunda 3250 ton binder asfalt serimi tamamlandı.

ÇALIŞMALARIMIZA DEVAM EDİYORUZ

Yapılan çalışmaları inceleyen Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, “İlçemiz genelinde alt yapı çalışmaları tamamlanması sonrasında hemen üst yapı çalışmalarına başlıyoruz. Kartepemiz de yapımı tamamlanan her yol daha modern bir ulaşıma kavuşmaktadır. Yolumuz kaliteli ve uzun ömürlü olması için çalışmalarımızın her aşamasında ince eleyip sık dokuyoruz. Şehrimizin beklenti ve ihtiyaçlarına kalıcı çözümler üretmek adına gece gündüz demeden çalışıyoruz” açıklamasında bulundu.  

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X