KÖRFEZ KARAYAKUPLU MAHALLESİ’NE YENİ İÇME SUYU VE KANAL HATTI

11 Ocak 2024 11:55
Kocaeli’nin her karışında kaliteli altyapı ve kesintisiz hizmet anlayışıyla altyapı yatırımlarını sürdüren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü, Körfez ilçesi Karayakuplu Mahallesi’nde bu kapsamda altyapı çalışmalarını sürdürüyor. Gerçekleştirilen altyapı çalışmalarında yeni içme suyu ve kanalizasyon hatları inşa ediliyor.

ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR
Kent genelinde altyapı çalışmalarına hız veren İSU Genel Müdürlüğü, şehrin her karışını yeni altyapı hatlarıyla işlemeye devam ediyor. Nüfusu yoğun merkezî mahallelerde altyapı çalışmaları gerçekleştiren İSU Genel Müdürlüğü, aynı zamanda kırsal mahallelerde de altyapı çalışmalarına devam ediyor. 2023-2024 yatırım programı kapsamında Körfez ilçesi Karayakuplu Mahallesi’nde içme suyu ve kanalizasyon hattı imalatları yapılıyor.

4 BİN METRE YENİ ALTYAPI
Körfez ilçesinde gerçekleştirilen inşa çalışmaları kapsamında kullanım ömrünü tamamlamış ve yeterli gelmeyen altyapı hatları yenileniyor. Karayakuplu Mahallesi’nde hız kesmeden devam eden bu çalışmalarda, 2 bin 150 metre uzunluğunda yeni içme suyu hattı ile birlikte 1850 metre uzunluğunda yeni kanalizasyon hattı imalatı yapılıyor. Bölgedeki çalışmaların tamamlanmasıyla toplamda 4 bin metre uzunluğunda altyapı hattı yenilenmiş olacak.

KALİTELİ ALTYAPI, KESİNTİSİZ HİZMET
Altyapı yenileme ile birlikte cazibe merkezleri haline gelen kırsal mahallelerde yaşayan vatandaşların yaşam kalitesi de artıyor. Bu kapsamda, Karayakuplu Mahallesi’nde yapılacak altyapı çalışmalarının tamamlanmasıyla da vatandaşlar daha kaliteli altyapı ile birlikte kesintisiz hizmete kavuşmuş olacak.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X