Muhsin Yazıcıoğlu anısına özel beste

25 Mart 2024 13:36
Grup Anka, merhum lider Muhsin Yazıcıoğlu’nun ardında bıraktığı hatıraların her daim hafızalarda yer edinmesi için özel bir eser besteledi. Dokunaklı eser, Yazıcıoğlu’nun şehadetinin 15’inci yıldönümünde dinleyicilerle buluştu.

Büyük Birlik Partisinin (BBP) Kurucu Genel BaÅŸkanı Muhsin YazıcıoÄŸlu, KahramanmaraÅŸ'ta 15 yıl önce bulunduÄŸu helikopterin düÅŸmesi sonucu hayatını kaybederek ÅŸehit olmuÅŸtu. Grup Anka, unutulmaz lider Åžehit Muhsin YazıcıoÄŸlu'nun vefatının 15. Seneyi Devriyesinde ardında bıraktığı kıymetli hatıraların her daim hafızalarda yer edinmesi için özel bir eser besteledi. Tasavvuf müziÄŸinin dikkat çeken ismi Grup Anka, Türk siyasetinin önemli isimlerinden biri olan ve 2009 yılında yaÅŸamını yitiren Åžehit Muhsin YazıcıoÄŸlu'nun anısına özel bir beste hazırladı. 'Kara Kış' isimli dokunaklı eser, Muhsin YazıcıoÄŸlu'nun vefatının yıldönümünde dinleyicilerle buluÅŸtu.

“Saygımızı ifade etmek adına özel bir eser hazırladık”
Grup adına açıklamalarda bulunan Muhammed Dikcal, “Bugün, vefatının 15. Seneyi Devriyesinde Åžehit BaÅŸkan Muhsin YazıcıoÄŸlu'nu rahmetle ve minnetle anıyoruz. Grup Anka olarak, ÅŸehidimize ve bıraktığı hatıralara olan saygımızı ifade etmek adına, özel bir eser hazırladık. Bu eseri öncelikle kıymetli ailesine, sonra tüm sevenlerine ve ülkemize adıyoruz. ‘Kara Kış’, sadece bir türkü deÄŸil, aynı zamanda Türkiye'nin yakın tarihinde önemli bir figürün anısını yaÅŸatma çabasının bir parçasıdır ve Muhsin BaÅŸkan, sadece bir lider deÄŸil, aynı zamanda bir dava adamıydı. Ülkesi ve inancı için mücadele etti. Milletine hizmet uÄŸruna adeta canından geçti. Onun emaneti olan bu davayı korumak ve yüceltmek için var gücümüzle destek olmaya devam edeceÄŸiz” ifadelerine yer verdi.

“Muhsin YazıcıoÄŸlu’nun anısını yaÅŸatmak bizim için bir borçtur”
Dikcal açıklamasının devamında, “Acımız hala taze ve adaletin saÄŸlanması için sabırsızlanıyoruz. Bu elim olayın faillerinin bir an önce bulunup adalete teslim edilmesini ve en ağır cezaya çarptırılmalarını umuyoruz. Milletimizin huzurunu saÄŸlamak, ÅŸehit baÅŸkanımızın ruhunu ÅŸad etmek için adaletin tecelli etmesini bekliyoruz. Åžehit Muhsin YazıcıoÄŸlu'nun anısını yaÅŸatmak, onun izinden gitmek ve yarım kalan davası için mücadele etmek bizim için bir borçtur. Onun yolunda yürümeye devam edeceÄŸiz ve davamızla birlikte ülkemizi daha güçlü, daha adil bir geleceÄŸe taşımak için çalışacağız. Ruhun ÅŸad olsun baÅŸkanımız. Seni asla unutmayacağız” ÅŸeklinde konuÅŸtu. Klip, Grup Anka’nın dijital ve sosyal medya platformları üzerinde yayınlandı.

YAZARIN DÄ°ÄžER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteÅŸ
Kocaeli Beyaz EÅŸya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X