İŞİMİZ KOLAY DEĞİL... PELİN ÇOŞTUR FİLİZ ADAY ADAYI

18 Mart 2023 15:13
İYİ Parti İzmit İlçe eski Başkanı Pelin Çoştur Filiz İYİ Parti Kocaeli’den Milletvekili aday adayı oldu. İl binasında adaylık açıklamasında bulunan Filiz;” Tük milletline gönül vermiş ve gönül almış bir kardeşiniz olarak, TBMM’de Kocaeli’nin sesi olmak adına 2023 genel seçimlerinde İYİ Parti’den Milletvekili adaya dayı olduğumu duyurmak istiyorum” dedi.

14 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimi öncesi siyasi partilerde hareketlilik devam ediyor. İYİ Parti’de Milletvekili aday adaylığı başvuru süreci 22 Mart 2023 Çarşamba günü saat 19.00'a kadar sürecek. Bu kapsamda aday adayı olmak isteyen isimler resmi başvurularını tamamlayacak. İYİ Parti Kocaeli’den Milletvekili aday adayı olan İYİ Parti İzmit İlçe eski Başkanı Pelin Çoştur Filiz de bugün il binasında adaylık açıklamasını gerçekleştirdi. Filiz’in açıklamasına İYİ İYİ Parti GİK Üyesi Cumali Durmuş, İYİ Parti Kocaeli İl eski Başkanı Şanbaz Yıldız, il ve ilçe yöneticileri ve partililer eşlik etti.

“ZİHNİYET DEĞİŞİKLİĞİNE İHTİYAÇ VAR”

Filiz şu ifadelere yer verdi;” Bugün Türk Milletinin tarihinin yeniden yazıldığı Çanakkale zaferinin 108. Yıl dönümü başta ulu önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere kahraman ve şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve 11 ilimizi etkileyen deprem felaketinde hayatını kaybeden canlarımıza Allahtan rahmet geride kalanlara acil şifalar diliyorum. Doğal afetler geçmişte de oldu gelecekte de olacak bunun önüne geçemeyiz ancak Genel Başkanlımızı Sayın Meral Akşener’in ifade ettiği gibi afet kaderdir ama afetlerin ihmale dönüşmesi beceriksizliktir. Her şeyden önce bu güzel ülkenim daha iyi yönetilmesi için bir zihniyet değişikliğine ihtiyaç var. Bunu da hep birlikte başaracağımıza inanıyorum. Siyasi hayatım İYİ Parti’nin kuruluşu ile başladı. 4 yıl boyunca İzmit İLÇE Başkanlığı görevini yürüttüm. Ülkemizin pek çok sorunu var ancak bildiğimiz bir şey daha var ki liyakatli kadrolarla üstesinden gelinemeyecek bir sorun yok. Biz korkmuyoruz çünkü bütün sorunların çözümlerini bilen uzmana ve liyakatli kadrolara sahibiz. Biz iyilik güneşimizin kurulduğundan itibaren bu karanlığı kaldıracağına inanarak bu yola girdik.

“İŞİMİZ KOLAY DEĞİL”

Biz İYİ Parti olarak bu güzel ülkeye aklı bilimi ve refahı getireceğiz. İYİ Parti Türkiye’nin aydınlık geleceğinin kurulmasındaki anahtar partidir. İYİ Parti Türkler Türkiye Cumhuriyeti ile Atatürk ile vatanın bölünmez bütünlüğü ile derdi olmayan herkesin partisidir. Yılardır süren sefalet, yoksulluk ve yolsuzluktan kurtulmak istiyoruz. Artık çapsızlıktan beceriksizlikten kurtulmak istiyoruz. İşimiz hiç kolay değil karşımızda devletin bütün yapılarını ele geçirmiş bütün bu kurumaları partizanlıkla yöneten bir iktidar var. Daha iyi bir Türkiye için bu düzene artık dur dememiz gerekiyor. Seçimlere iki ay kaldı 5 yıldır mensubu olduğum İYİ Partimizde milletimize ve partimize hizmet etmekten onur ve gurur duydum. Bu süreç boyunca İYİ Partimizin politikalarının hayata geçirilmesinde Genel merkez ve teşkilatlarımızla iş birliği içinde olduk. Sürekli esnaf ziyareti yaptık, sivil toplum kuruluşları ile bir araya geldik. Şimdi yeni bir yola çıkma zamanı Kocaeli ve Tük milletline gönül vermiş ve gönül almış bir kardeşiniz olarak, TBMM’de Kocaeli’nin sesi olmak adına 2023 genel seçimlerinde İYİ Parti’den Milletvekili adaya dayı olduğumu duyurmak istiyorum. “ dedi

PELİN COŞTUR FİLİZ KİMDİR? 

Pelin Coştur Filiz Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Histoloji ve Embriyoloji bölümünü okudu. Akademisyen, mikrobiyolog. Aynı zamanda Kocaeli üniversitesi tıp fakültesinde öğretim görevliliği yapmış mesleği başarılarla dolu bir kadın. Ayrıca Tüp bebek tedavi merkezinde birçok başarılı çalışmalara imza atmış.

 

 

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X