VALİ GÜZELOĞLU ESNAFLARLA BULUŞTU

29 Aralık 2016 08:51
Vali Hasan Basri Güzeloğlu, Pazarcılar Odası Başkanı Ahmet Serim ve yönetimi ile kahvaltıda bir araya geldi.

 Vali Hasan Basri Güzeloğlu’nun Pazarcılar Odasını ziyaret etmesinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren Pazarcılar Odası Başkanı Ahmet Serim Vali Güzeloğlu’na pazarcı esnafına gösterdiği ilgiden dolayı teşekkürlerini sundu. Pazarcılar Odası’nın yer aldığı Birlik İş Hanı’nda gerçekleşen kahvaltıya,  Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanı Kemal Kaya, Ticaret İl Müdürü Veysi Uzunkaya, Pazarcılar Odası Başkanı Ahmet Serim, oda yönetimi, esnaf odalarının başkanları ve esnaflar katıldı.

ALLAH ESNAFIMIZDAN RAZI OLSUN

Vali Hasan Basri Güzeloğlu kahvaltının ardından yaptığı açıklamalarda esnaflığın önemine vurgu yaparak, “ Geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yılında son günlerinde esnafımızla bir araya gelerek yılın son kahvaltı programını gerçekleştirmek istedik. Bu güzel sofraya misafir olmaktan onur duyuyoruz. Her şartta hayatı taşıyan, insanımıza hizmet eden esnaf kardeşlerimiz değer üretiyor. Hem hizmet hem de birliğimize katkı sağlıyorlar. Allah esnafımızdan razı olsun. Esnafımızın varsa sıkıntıları dinleyerek çözüme ulaştırmak anlamında görüşlerimizi paylaşıyoruz böyle toplantılarda. 26. esnaf buluşmamızı yapıyoruz. Bu toplantıların hepsinde çok önemli katkılar sağladık. Öncelikle hizmetin kalitesini, haksız rekabetin giderilmesi gibi konuları gündeme aldık” dedi

2017 YILININ BARIŞ GETİRMESİNİ DİLİYORUM

2017 yılının barış ve huzur içerisinde geçmesini temenni ettiğini ifade eden Vali Güzeloğlu, “Geçen seneden beri geleneğimiz olan esnaf buluşmalarımızda esnafımızla verimli fikir alış verişlerinde bulunuyoruz. Esnafımızın bizlere ilettiği sıkıntıları ilgili arkadaşlarımız not alıyor. Kocaeli Türkiye’nin büyük yürüyüşüne çok büyük zenginlikler sunuyor. Büyük geleceğe bütün ihanet şebekelerine rağmen kararlılıkla yürüyor. Bu vesileyle şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum.2017 yılının insanımıza, esnafımıza, ilimize, ülkemize ve tüm İslam Alemi’ne barış, huzur getirmesini diliyorum. 2016’da yaşanan üzücü olayların bir daha yaşanmamasını temenni ediyorum” değerlendirmesinde bulundu.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X