BAY BAY KEMAL’İ MUTFAĞINA GÖNDERECEĞİZ DEMİŞTİK

28 Mayıs 2023 21:40
AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus” Bay bay Kemal’i o meşhur mutfağına göndereceğiz demiştik. 28 Mayıs’ta tüm Kocaeli’ye tüm Türkiye’ye o adam kazandı dedirtecek miydik? Ne yaptık tüm dünyaya bunu söylettik. Biz kazandık m Türkiye kazanacak dedik Allah’a şükür ki Recep Tayyip Erdoğan ezici bir çoğunlukla kazandı.

Türkiye bugün Cumhurbaşkanı Seçimi ikinci tur oylaması için sandık başına gitti. Cumhurbaşkanı adayları Recep Tayyip Erdoğan ve Kemal Kılıçdaroğlu, 60 milyonu aşkın seçmenin oyunu almak için yarıştı.Saat 08.00 itibarıyla yurt genelinde başlayan oy kullanma işlemleri 17:00 itibari ile sona erdi. Erdoğan Yüzde 52 ile seçimi aldı.

“ADAM KAZANDI DEDİRTTİK”
Seçim sonuçlarının ardından İl binası önünde zafer konuşması yapan AK Parti İl Başkanı Şahin Talus” Bugün 80. Gün 10 Mart’Ta maratona başladık. 14 Mayıs’ta bayram yapacağız dedil o gün 28 Mays’ta Kocaeli sandıklarını patlatacağız dedik. Bay bay Kemal’i o meşhur mutfağına göndereceğiz demiştik. 28 Mayıs’ta tüm Kocaeli’ye tüm Türkiye’ye o adam kazandı dedirtecek miydik? Ne yaptık tüm dünyaya bunu söylettik. Biz kazandık m Türkiye kazanacak dedik Allah’a şükür ki Recep Tayyip Erdoğan ezici bir çoğunlukla kazandı. Bugün 12 ilçede bayram havası var 12 ilçede de Cumhur İttifakı olarak lideriz. Kocaeli yerel seçimlerde 13-0 yapmaya hazır mı? “ dedi

 

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X