Bonucci ve Ronaldo'nun forması depremzedeler için satışa çıkarılıyor

08 Şubat 2023 00:58
Merih Demiral, Cristiano Ronaldo ve Leonardo Bonucci'nin imzalı Juventus formalarını, depremzedeler için satışa çıkaracaklarını açıkladı.

İtalya'da Atalanta forması giyen Merih Demiral, 10 ili ve Suriye'yi etkileyen deprem nedeniyle depremzedelere bağış yaptı. Bununla da yetinmeyen Demiral, Cristiano Ronaldo ve Leonardo Bonucci ile görüştüğünü ve imzalı formalarını depremzedeler için satışa çıkarılacağını açıkladı. Demiral, futbol camiasına da seslenerek, benzer destekler için iletişim adresini verdi.

İMZALI JUVENTUS FORMASI SATIŞA ÇIKARILACAK

Yıldız oyuncu, dünyaca ünlü eski takım arkadaşı Al Nassr forması giyen Cristiano Ronaldo ile de iletişime geçti. Demiral, Ronaldo'nun Türkiye'de yaşananlara üzüldüğünü söyledi.

24 yaşındaki milli oyuncu, koleksiyonunda Ronaldo'nun imzalı Juventus formasını satışa çıkaracağını duyurdu. Açık artırmada elde edilecek gelir depremzedelere bağışlanacak.

BİR DESTEK DE BENUCCI'DEN

"Şimdi de Leonardo Benucci ile konuştum." diyen Demiral,  "Üzüntüsünü dile getirdi ve Türkiye'nin, insanımızın yanında olduğunu söyledi. Ayrıca bir imzalı Juventus forması da kendisinin bağışladığını söyledi." ifadesini kullandı.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X