İL BAŞKANINI ELEŞTİREREK İSTİFA ETMİŞTİ ÇAĞRI ÇAKICI ADAY ADAYI OLDU

20 Mart 2023 16:34
DEVA Partisi Kocaeli İl Başkanı Adem Koç’u eleştirerek yönetimi ile birlikte istifa eden DEVA Partisi İzmit İlçe Başkanı Çağrı Çakıcı aday adayı oldu.

14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel seçimine ilişkin partilerde başvuru süreci devam ediyor. Seçime en az 41 ilde kendi logosuyla girme kararı alan DEVA Partisi de Milletvekili aday adaylığı başvurularını kabul etmeye başladı. Aday adaylığını duyuran isimlerden biri de daha önce DEVA Partisi Kocaeli İl Başkanı Âdem Koç’u eleştirerek yönetimi ile birlikte istifa eden ve il başkanlığına aday olduğunu söyleyen DEVA Partisi İzmit İlçe Başkanı Av. Çağrı Çakıcı oldu.

KUTLU MÜCADELEDE YER ALMAK İÇİN ADAY ADAYI OLDUM

Çakıcı bugün il binasında yaptığı adaylık açıklamasında;” Vatandaşlarımızın heyecanla beklediği seçim yaklaşırken bu demokrasi şölenin hayırlı olmasını temenni ediyorum. Bu kutlu mücadelede yer almak için aday olacağımı paylaşmak için bir araya geldik. Bu seçimin milletimiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum.” Dedi.

Av. Çağrı Çakıcı Kimdir?

24 Haziran 1980 tarihinde İzmit doğumludur. İlkokulu Ulugazi ilkokulunda, orta ve lise eğitimini Kocaeli Kolleji’nde tamamladıktan sonra 1999 yılında Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’ne girdi ve 2004 yılında mezun oldu. 2005 yılında ruhsatını alarak Kocaeli Barosu bünyesinde serbest avukatlık yapmaya başladı. 2007 yılında Av. Canan Çakıcı ile evlendi. 12 yaşında bir erkek 9 aylık bir kız evladı sahibidir. 2014-2016 yılları arasında Kocaeli Barosu yönetim kurulu üyesi olarak görev aldı. 2010 yılında Atılımcı İş Adamları Derneği’ne katıldı ve 4 dönem muhasip üyelik görevini yürüttü. Diyabetli Çocuklar Vakfı ve Diyabetle Güzel Yaşam Derneği başkan yardımcılığı görevleri devam etmekte olup aynı zaman da Türkiye Diyabet Vakfı’nda mütevelli heyeti üyesidir.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X