KOCAELİ’DE MOTOR TUTKUNLARI MOTORBURDA FEST İLE BİR ARAYA GELİYOR FESTİVAL COŞKUSU BAŞLIYOR

28 Temmuz 2023 11:44
Kocaeli Kaya Şirketler Topluluğu bünyesinde faaliyet gösteren MotorBurda, heyecan verici bir etkinlik olan "MotorBurda Fest" ile 6 Ağustos Pazar günü motosiklet tutkunları ile bir araya geliyor. Geçen sene ilki düzenlenen ve büyük ilgi gören MotorBurda Fest, bu yıl da dopdolu bir program ve renkli etkinliklerle katılımcıları bekliyor.

Motor Tutkunları İçin Unutulmaz Bir Festival Deneyimi

Sektörün önde gelen motosiklet modellerinin sergileneceği, tanınmış eğitmenlerle söyleşilerin yapılacağı, konser, çekilişler ve göz alıcı motosiklet gösterilerinin sahne alacağı bu festival, adrenalin tutkunları için vazgeçilmez bir etkinlik olacak.

Heyecan Verici Etkinlik ve Gösteriler 

6 Ağustos Pazar günü 12:00 – 23:00 saatleri arasında gerçekleşecek MotorBurda Fest’te birbirinden özel etkinlikler yer alıyor.

Duayen motosiklet eğitmeni Tayfun Gülhan, Türkiye Enduro Şampiyonu Mevlüt Kolay, Kobidos Dernek Başkanı Tuğberk Atar, Sürüş Eğitmeni Yasin Şengün ve Motopark Tv Kurucusu Youtuber Tolga Barış gibi önemli isimlerin katılımıyla gerçekleşecek söyleşiler, motor tutkunlarını bilgi ve deneyim dolu bir atmosferde buluşturacak. Ayrıca, motosiklet showlarıyla tanınan Birkan Polat'ın etkileyici gösterisi ve İnerken Kolay adlı müzik grubunun sahne performansıyla festival coşkusu katlanarak artacak.

Bİ DOLU FESTİVAL!

Festival boyunca; 

Dj performansı

Motosiklet Simülasyonları

Playstation Turnuvası

VR oyunları 

Çocuk Oyun Parkları

Karavan ve Outdoor stant alanları 

Çekilişler 

Yarışmalar ve çok daha fazlası sizleri bekliyor.

KOCAELİ KAYA ŞİRKETLER TOPLULUĞU TARAFINDAN ÜCRETSİZ DÜZENLENEN BU FESTİVALE TÜM HALKIMIZ DAVETLİDİR. 

Heyecan verici etkinlikte bir araya gelmek ve unutulmaz anlar yaşamak için festivalin renkli dünyasına adım atmaya hazır olun! Motor tutkunları için kaçırılmayacak bir etkinlik olan MotorBurda Fest’te siz de yerinizi alın.

Etkinlik detayları

GİRİŞ ÜCRETSİZDİR

Tarih: 6 Ağustos 2023 Pazar

Saat: 12:00 – 23:00

Yer: Motorburda Bahçe / Körfez Mahallesi, Ankara Karayolu Caddesi, No:22, 41040 İzmit / Kocaeli 

https://motorburda.com.tr/motorfest/

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X