Körfez’e bir spor tesisi daha

05 Temmuz 2023 10:08
Körfez Belediyesi’nin Temmuz Ayı Meclis Toplantısı gerçekleştirildi. Başkan Söğüt’e Yavuz Sultan Selim Mahallesi’nde yapımı planlanan spor tesisi için Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile protokol yapılması için yetki verild

Körfez Belediyesi’nin Temmuz Ayı Meclis Toplantısı gerçekleştirildi. Başkan Şener Söğüt başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda gündem maddeleri tek tek değerlendirildi. Komisyonlardan gelen raporların oy birliği ile kabul edildiği toplantıda, Yavuz Sultan Selim Mahallesi’nde belediye tarafından yapımı planlanan spor tesisi için Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile protokol yapılması için yetki verildi.

KAMUYA KAZANDIRDIK

Konuyla ilgili bilgi veren Başkan Şener Söğüt, “Yavuz Sultan Selim Mahallesi’nde Körfez Kent bölgesinde bir alan. Zaten spor alanıydı ama Emlak Konut’a ait alan içerisindeydi. Birkaç defa da burası satışa çıkarıldı ama bizler bu konuda girişimler yaparak durdurduk. Kamunun kullanması gereken alan olduğunu belirttik. Gençlerimize, çocuklarımıza faydalı olmasını istedik. 

BAŞKAN SÖĞÜT’E YETKİ VERİLDİ

Emlak Konut da alanı hazineye trampa yaptı. Hazine de Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne tahsis etti. Şimdi orada bir proje yapacağız. Bir kısmını da Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüze yaptırabiliriz. Tabi bunun için bir protokol yapmamız gerekecek. Yetki de bunun için” dedi. Başkan Şener Söğüt’ün konuşmasının ardından oy birliği ile Başkan Söğüt’e yetki verildi.

KOMİSYON ÜYELERİ DEĞİŞTİ

Meclis üyesi Enver Okan’ın İYİ Parti’den istifası sonrasında bulunduğu komisyonlara da yeni isimler belirlendi. Bağlı olduğu partiden istifa eden komisyon üyesinin komisyon üyeliğinin de sona ermesi dolayısıyla Plan ve Bütçe Komisyonu’na yine İYİ Parti’den Reşat Sarı seçildi. Dilek ve temenniler bölümünün de tamamlanması ile birlikte meclis toplantısı sona erdi.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X