SP’li İsimden Büyükakın’a Teşekkür Paylaşımı

18 Şubat 2023 22:05
Saadet Partili isimden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’a teşekkür paylaşımı geldi.

Saadet Partili isimden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’a teşekkür paylaşımı geldi.

Saadet Partili Ertuğrul Salkim sosyal medya hesabı üzerinden dikkat çeken bir paylaşım yaptı. Salkim deprem sonrası afet bölgesinde koordine olan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekiplerine dikkat çekti.

SP’Lİ İSİMDEN BÜYÜKAKIN’A TEŞEKKÜR PAYLAŞIMI

Hatay’daki arama kurtarma çalışmalarda üstün bir başarıya imza atan Büyükşehir ekipleri ve bölgede hayatı yeniden başlatmak adına uğraş veren Başkan Büyükakın’a SP”li isim yaptığı açıklama ile teşekkür etti.

“PARTİLİ PARTİSİZ HERKESİN TEŞEKKÜR

ETMESİ GEREKEN BİR EKİP”

Salkim paylaşımında şu ifadelere yer verdi;” Deprem haberinden 2-3 saat sonra ilk itfaiye ekibi deprem bölgesine doğru yola çıktı.Hemen ardından mobil aşevi yükünü yüklendi ve yola çıktı.Hemen ardından A takımı bölgeye doğru yola çıktı. Hemen ardından diğer itfaiye ekiplerini de yola çıkarttı.Hemen ardından kendisi ekibi ile birlikte bölgeye gitti..Ve tüm ekipler deprem bölgesinde örnek bir çalışma gerçekleştirip herkesin takdirini kazandı..Partili,partisiz herkesin takdir etmesi gereken bir ekip ve yönetim. Tebrikler Tahir Büyükakın'a,Tebrikler Kocaeli İtfaiyesine,Tebrikler emeği geçen herkese “

 

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X