TÜRKKAN’IN HESABINA TEPKİ “O NAZİK BEYNİNİ DÜŞÜNMEK İÇİN YORMA”

02 Haziran 2023 12:45
İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, sosyal medya hesabı üzerinden seçimlerde oy kullanan Suriyeliler konusunu gündeme getirdi. Seçim yenilgisi sonrası yapılan bu paylaşım ise tepki gördü.

14 Mayıs seçimleri öncesi sahada yaptığı çalışmalar sırasında oldukça tepki gören İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, birinci turda meclise girmeye hak kazanınca ikinci tura kalan seçimlerde sessizliğe bürünmüştü. Şehit yakınına küfrettiği gerekçesi ile sıklıkla eleştirilen Türkkan, şimdi de sosyal medya hesabı üzerinden seçim değerlendirmelerinde bulunuyor.

147’Sİ SURİYELİ SEÇMEN

Ülkede oy kullanan Suriyelilerin seçimin gidişatı etkilediği konusunda tartışmalar sürerken Türkkan, yaptığı açıklama ile Gebze’nin Pelitli köyünde 1310 seçmen oy kullandığını, seçmenlerin 147’si Suriyeli olduğunu iddia etti. Köyde AK Parti’ye 376 oy çıktığını söyleyen Türkkan’a vatandaşlar tepki gösterdi.

“147’Sİ SURİYELİ”

 “Gebze’nin Pelitli köyünde 1310 seçmen oy kullanmış, bu seçmenlerin 147’si Suriyeli. Bu köyde Ak Parti’ye çıkan oy 376. Üzerinde düşünmeye gerek var mı bilmiyorum”

 

 

 

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X