UÇAR AİLESİNİN TATLI TELAŞI
Kocaeli’nin tanınmış ailelerinden Uçar ve Liman aileleri, çocukları Kaan Uçar ile Gamze Liman’ın mutluluğu için gün sayıyor. Geçtiğimiz günlerde aile arasında gerçekleşen nikâh töreninin ardından genç çiftin düğün heyecanı hem Kozan’da hem de Gölcük’te devam edecek.
Kentimizin tanınmış iş insanlarından, Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkan Vekili Altınay Uçar ile gazetemiz imtiyaz sahibi Nesrin Uçar’ın biricik oğulları, İnşaat Mühendisi Kaan Uçar; Adana Kozan’da tarım işletmeciliği yapan Erkan Liman ve ev hanımı Nezayet Liman’ın kızları, Biyomedikal Mühendisi Gamze Liman ile evlilik hazırlığında.

Nikah merasimleri gerçekleşti
Kasım ayında Kozan’da gerçekleştirilen nişan töreninin ardından genç çift için geçtiğimiz hafta içinde Dolphin Nikâh Salonu’nda aile arasında sade bir nikâh merasimi düzenlendi. Mutlulukları gözlerinden okunan çiftin nikâh şahitliklerini Av. Hüseyin Acurman, İzmit Kent Konseyi Başkanı Hüseyin Erol, İzmit Belediyespor Kulübü Başkanı Yusuf Erenkaya ile çiftin yakın arkadaşları Rukiye Anıtkan, Ersin Alyüz, Yahya Kıransoy ve Bedirhan Uysal yaptı.

29 Mayıs’ta Kozan’da 7 Haziran’da Gölcük’te
Mutlulukları gözlerinden okunan genç çiftin düğün törenleri ise 29 Mayıs’ta Kozan’da, 7 Haziran Pazar günü ise Gölcük Kavaklı Sahili’nde bulunan Afflatus Wedding Kır Salonu’nda gerçekleştirilecek.
Yoğun katılım bekleniyor
Altınay Uçar ve Nesrin Uçar çiftinin; STK, iş dünyası, siyaset ve sosyal çevrelerde aktif çalışmaları ve yardımsever kişilikleri nedeniyle düğün organizasyonuna yoğun katılım olması bekleniyor.

Tüm dostlarını davet ettiler
Uçar Ailesi, yoğun düğün programı nedeniyle heyecan içinde davet etmeyi unuttukları dost ve arkadaşlarını bu özel günde aralarında görmekten onur duyacaklarını ifade ederek, mutluluğumuza ortak olmayı isteyenlerle düğünde görüşmek dileğiyle sevgiyle esen kalın mesajı verdiler.


- Toplam 1 yorum
Hayriye Efe 00:16 - 21 Mayıs 2026
Bir ömür mutlu olun güzellerim